Klimatizace a airbeg Seta Toledo II , 1,9 Tdi, AHF, r.v.2000

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
skramo
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Klimatizace a airbeg Seta Toledo II , 1,9 Tdi, AHF, r.v.2000

Příspěvek od skramo »

Potřeboval bych poradit:
1. Airbeg : svítí kontrolka airbegu, diagnostika píše : chyba odpalovače airbeu řidiče ( přeloženo z němčiny zu diagnostiky Gudamnn), nevím kde je odpalovač airbegu řidiče a jestli tu chybu nezpůsobuje kroužek pod volantem

2. Klimatizace : před 4 týdny jsem měnil výparník a vysoušeč, klima nově naplněná a fungovala, pak jsem byl v Chorvatsku, klima nespínala, po týdnu, kdy tam auto stálo klima šla, přijel jsem domů a klima fungovala asi 2 dny, od té doby nespíná - odsáli jsme chladivo- 660 gramů - měla by teda jít, ale nespíná, vyměnili jsme ještě tlakový spínač a a stejně nesepne, diagnostika píše závadu venkovního snímače teploty ( tu psala i před výměnou výparníku), teplotní čidlo tam není , chybí, čumí tam jenom dva dráty, připojil jsme teplotní čidlo, ale výsledek 0 , na budíku se teplota zobrazuje, prozvoněná cívka spojky klimatizace, na konektoru kompresoru napětí nějakých 10,6 V, což se mi zdá málo, už nevím co s tím

Děkuji za rady k oběma problémům
-pavel-
Nováček

Příspěvek od -pavel- »

K te klimatizaci kouknul bych na pojistk v motoru jsou tam tři 30A prvni z nich spina klimu byva vytavena.
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

nebo ko jednotka větráků pod baterkou
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
skramo
Přispěvovatel

Příspěvek od skramo »

Díky Pavlovi, opravdu to byla ta vyj.... pojistka, zvrchu nebyla nic poznat, až když jsem ji vytáhnul tak mi to bylo jasný, klima běží a chladí, teď bych potřeboval ještě radu ohledně airbegu
skramo
Přispěvovatel

Příspěvek od skramo »

Zdravím, tak klimatizace fachá, ale ten airbeg ne.
Diagnostika nejdříve psala chybu odpalovače airbegu řidiče - 588, dodatečná informace od řídící jednotky - sporadická chyba- příliš vysoký odpor
Tak jsem vyměnil kroužek pod volantem, po vymazání chyby dobrý, celý den po nastartování kontrolka zhasínala. Přijdu ráno nastartuju a kontrolka zase svítí. Teď píše diagnostika opět chybu 588 - chyba odpalovače airbegu řidiče, ale pro změnu - sporadická chyba - příliš nízký odpor.
Neví někdo co s tím?
Díky za rady
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“