upadl mi vyfuk
Moderátoři: šulda, Moderátoři
upadl mi vyfuk
Cau lidi,jen hloupa otazka,upadl mi zadni dil vyfuku (golf 3 variant 1,9 tdi) a ted resim jestli mam koupit novej zadni dil a nebo si ten vyfuk nechat predelat od svodu do zadu jen trubku.Ale kdyz na netu hledam trubky tak ty najdu vetsi prumer ale co nenajdu jsou kolena,tim ted myslim obyc ocel,nerez se sehnad da jak trubky tak kolena ale lidi co mi maj delat ten vyfuk nerez varit neumej.Origo trubka coz je tusim prumer 57 se taky sehnat da i kolena ale nevim jestli by to melo cenu v tomhle prumeru delat,vsichni co si delali roury tak jsou to prumery mnohem vetsi.Dik za rady a nazory
-
- Aktivista
Ohluchnout samo s sebou nechci,ale jaky dil vyfuku zachovat?Kazdopadne zadni dil nemam (upadl-ureznul) takze zbyva jen katalizator a nebo stredni dil,asi nejhorsi na vyrobu,jak se to zveda nad zadni napravou a rikam ze s tema kolenama na vetsi prumer je to hodne spatny tak nevim co?Asi jen dovarim trubku misto tlumice a bude vyreseno.Nebudu napodobovat vsechny co si to delaji bud pro zvuk nebo zvyseni vykonu nebo proc se to dela,a nebo ze to jen vypada