vstrikovace pd pomoc

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Agie PD
Nováček
Odpovědi: 0

vstrikovace pd pomoc

Příspěvek od Agie PD »

Dobrý podvečer,
Mám otázku týkajicí se vstriku pd.Měl jsem je kompletně rozebrané.Po složení a namontovaní zpět do motoru mě motor kouří a lechce tarokuje.Prosím jestli je nějaký članek, nebo rada jak přesně nastavit el. magnet na VSTŘIKOVAČI A JEHO SAMOTNÉHO.Děkuji předem za odpovědi.
blonn
Aktivista

Příspěvek od blonn »

Je, ale musis hledat. Necekat, ze ti to sem nekdo naserviruje. Na kolik stupnu jsou utazeny?
GIV 1,9TDI 74kw AXR/var, EGR OFF, MAF OFF 110KW 150PS 330NM, JEDN.+HDS
valis
Přispěvovatel

Příspěvek od valis »

Jestli jsi mel sundanej i elektromagnet,tak hodne stesti
Nero666
Sběrač informací

Příspěvek od Nero666 »

niekde tu bolo pisane ze tieto PD trysky meni vw group zadarmo... pretoze uz su vadne od vyroby a az prednedavnom si vw group priznal chybu, ale to som len cital niekde na nete, nebolo by ich lepsie vymenit a mat hned nove?

aj ked neviem a neskusal som sa spytat co treba vsetko na to mat alebo kam treba ist ci do autorizovaneho alebo niekde na nete kontaktovat fabriku v nemecku aby ich dali gratis.. skus a uvidis ;-)
Volkswagen Passat Variant 3C 2.0 Tdi 103Kw BMP
favo
blázen

Příspěvek od favo »

Těžko Ti někdo dá zadarmo nový vstřik, když jsi se v tom starým neodborně hrabal.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Nero666 píše:niekde tu bolo pisane ze tieto PD trysky meni vw group zadarmo... pretoze uz su vadne od vyroby a az prednedavnom si vw group priznal chybu, ale to som len cital niekde na nete, nebolo by ich lepsie vymenit a mat hned nove?

aj ked neviem a neskusal som sa spytat co treba vsetko na to mat alebo kam treba ist ci do autorizovaneho alebo niekde na nete kontaktovat fabriku v nemecku aby ich dali gratis.. skus a uvidis ;-)
jo, jasně, kontaktovat fabriku....nefungujou mi vstřiky a chci nový...dáte? neeee? a proč???? kluci říkali.... (LOL)

garanční program VW a stejně tak ostatních automobilek se řídí striktními zásadami a není v jejich zájmu aby toho museli měnit co nejvíc ale naopak, protože v prvním kole nesou veškeré náklady oni a až poté na základě sjednaných technických faktorů "dolují" peníze od svých dodavatelů
dělal jsem kvaliťáka u dodavatele pro VW 7 let tak vím sakra dobře o čem mluvím
řešit lze jedině přes autorizovaný servis a ještě musíš mít VIN nebo sérii vstřiků od-do, jinak si neškrtneš, kapišto ?? :roll:
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“