Dobrý podvečer,
Mám otázku týkajicí se vstriku pd.Měl jsem je kompletně rozebrané.Po složení a namontovaní zpět do motoru mě motor kouří a lechce tarokuje.Prosím jestli je nějaký članek, nebo rada jak přesně nastavit el. magnet na VSTŘIKOVAČI A JEHO SAMOTNÉHO.Děkuji předem za odpovědi.
vstrikovace pd pomoc
Moderátoři: šulda, Moderátoři
niekde tu bolo pisane ze tieto PD trysky meni vw group zadarmo... pretoze uz su vadne od vyroby a az prednedavnom si vw group priznal chybu, ale to som len cital niekde na nete, nebolo by ich lepsie vymenit a mat hned nove?
aj ked neviem a neskusal som sa spytat co treba vsetko na to mat alebo kam treba ist ci do autorizovaneho alebo niekde na nete kontaktovat fabriku v nemecku aby ich dali gratis.. skus a uvidis
aj ked neviem a neskusal som sa spytat co treba vsetko na to mat alebo kam treba ist ci do autorizovaneho alebo niekde na nete kontaktovat fabriku v nemecku aby ich dali gratis.. skus a uvidis

Volkswagen Passat Variant 3C 2.0 Tdi 103Kw BMP
jo, jasně, kontaktovat fabriku....nefungujou mi vstřiky a chci nový...dáte? neeee? a proč???? kluci říkali....Nero666 píše:niekde tu bolo pisane ze tieto PD trysky meni vw group zadarmo... pretoze uz su vadne od vyroby a az prednedavnom si vw group priznal chybu, ale to som len cital niekde na nete, nebolo by ich lepsie vymenit a mat hned nove?

garanční program VW a stejně tak ostatních automobilek se řídí striktními zásadami a není v jejich zájmu aby toho museli měnit co nejvíc ale naopak, protože v prvním kole nesou veškeré náklady oni a až poté na základě sjednaných technických faktorů "dolují" peníze od svých dodavatelů
dělal jsem kvaliťáka u dodavatele pro VW 7 let tak vím sakra dobře o čem mluvím
řešit lze jedině přes autorizovaný servis a ještě musíš mít VIN nebo sérii vstřiků od-do, jinak si neškrtneš, kapišto ??