Passat B5 Facel.- spínané +12V po zapnutí kluca pre rádio

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
demik32
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Passat B5 Facel.- spínané +12V po zapnutí kluca pre rádio

Příspěvek od demik32 »

Poprosil by som niekoho o surnu pomoc ohladom zapojenia spínaného +12V pre rádio , ktorý vedie z pinu č.4 ISO konektora autorádia , no potrebujem vediet kam je zapojený druhý koniec tohto vodiča ,,,, jedná sa o problém , následkom skratu v autorádiu úplne roztopilo tento kábel cez celý kablový zväzok vozidla , jedná sa o to , že tento kábel nieje istený poistkou a do elektriky vozidla nebol robený žiadny zásah ,,, prekvapilo ma to že to nieje istené ,,, no potrebujem zistiť kam je tento kábel pripojený aby som ho mohol na druhom konci odstrihnúť a natiahnuť nový vodič ( kábel je uplne bez izolácia roztopený , ale pokial je kluc v zapalovaní , napätie je tam stále takze poistku to nikde nevyrazilo , istený poistkou je len stály prúd pre rádio .... vozidlo je originál USA model , r.v. 2001 , VIN: WVWPD63B41P266553 , VW Passat B5 1.8T 125kw TIP TRONIC Facelift Sedan
Passat Variant 3BG 2004 , 1.9 TDI avf , TIP-TRONIC 96 kw ,,, Full - Koža , ESP , 10x Airbag , NAVI , MF Volant , Maxidot + D-Dot , Vyhrev predne + zadne sedadla ,Vyhrievané čelné sklo , Bi-xenon , ostrekovače + nastavenie vyšky bixenon , chrom-paket , PDC
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“