Kde udělat chip?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kde udělat chip?
zdar pánové. Poradtě nějakou firmu se kterou ste spokojeni. co se týka kvality a ceny. S brzou. Díky Mám leon 1M 81kw.
Tak jestli chces usetrit , navstiv FB , tam je spousta radoby odborniku , kteri si nalejvace od benzinky nemuzou vynachvalit, jiste ti nejakyho lacinyho s notebookem s Aukra a cinskym kablem doporuci . Hyri tam cislama i kdyz to brzdu nevidelo
.
Clovece , sice to je dalka , ale snad tam nejezdis kazdy tyden, vezmes si den volna a udelas si vylet, jako ostatni , navecer jsi doma a hlavne mas kvalitni upravu na kterou se muzes spolehnout .
Pro ilustraci - pred casem jeli chlapci z Budejovic , meli na upravu dve auta, pomerne hodne slozity upravy narocny na odladeni a i s obedem byli v 6 odpoledne za mnou v Jihlave , dali jsme kafe a kolem osmy byli doma, takze s jednim autem to nemuze byt problem tam zajet, naladit a jet domu , delsi trasa je prave jen ku prospechu, aspon muzes hned upravu radne otestovat v ruznych jizdnich rezimech

Clovece , sice to je dalka , ale snad tam nejezdis kazdy tyden, vezmes si den volna a udelas si vylet, jako ostatni , navecer jsi doma a hlavne mas kvalitni upravu na kterou se muzes spolehnout .
Pro ilustraci - pred casem jeli chlapci z Budejovic , meli na upravu dve auta, pomerne hodne slozity upravy narocny na odladeni a i s obedem byli v 6 odpoledne za mnou v Jihlave , dali jsme kafe a kolem osmy byli doma, takze s jednim autem to nemuze byt problem tam zajet, naladit a jet domu , delsi trasa je prave jen ku prospechu, aspon muzes hned upravu radne otestovat v ruznych jizdnich rezimech

O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Ja som išiel za TDIfunom z východu Slovenska
a stále sa mi to viac oplatilo ako dať to chipnút garáž majstrom , resp. profituningu ( ktorého mam cez ulicu ale ale ale.... ) a aj tak to stojí viac
A navyše pochybujem že niekto iný by bol ochotný sa s tým 3,4 hodinky džubkať.....pretože su už na vysokej profesionálnej úrovni a autá berú ako teplé rožky , alebo na opačnej strane a na tvojom aute sa budú učiť....

A navyše pochybujem že niekto iný by bol ochotný sa s tým 3,4 hodinky džubkať.....pretože su už na vysokej profesionálnej úrovni a autá berú ako teplé rožky , alebo na opačnej strane a na tvojom aute sa budú učiť....
Kia Sportage 2020 1.6 crdi 136 ps
Octavia 2 FL 2011 - BXE - 142 PS
ex Kia Ceed 2014 1.4
ex Peugeot 107
ex Octavia AHF
Octavia 2 FL 2011 - BXE - 142 PS
ex Kia Ceed 2014 1.4
ex Peugeot 107
ex Octavia AHF