Kde koupit auto v Brně?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kde koupit auto v Brně?
Nazdar chlapi, chtěl bych se zeptat, jestli ste někdo tady z Brna a kde ste si v Brně kupovali auto? Dík
Já byl se švagrem pro jeho auto v Áčkách v Brně. A můžu ti stoprocentně říct, že tam mě viděli naposledy.
Od rána od 9:00 jsme tam byli do půlnoci než jsme odjeli domů novým autem. Staré jsme tam nechávali. Spousta problému, které by ovšem šli vyřešit během hodiny, kdyby kluci z Áček chtěli něco řešit. Takhle jsme tam čekali tři zákazníci. Odjížděli jsme mezi 11 a půlnocí, my jsme odjeli poslední.

Golf IV
klobouk dolů, to bych nedal....WeezleR píše:Já byl se švagrem pro jeho auto v Áčkách v Brně. A můžu ti stoprocentně říct, že tam mě viděli naposledy.Od rána od 9:00 jsme tam byli do půlnoci než jsme odjeli domů novým autem. Staré jsme tam nechávali. Spousta problému, které by ovšem šli vyřešit během hodiny, kdyby kluci z Áček chtěli něco řešit. Takhle jsme tam čekali tři zákazníci. Odjížděli jsme mezi 11 a půlnocí, my jsme odjeli poslední.
ta jejich hra na nervy to je fakt něco, už tam proto nechodím...

-
- Nováček
-
- Nováček
ot.
jara68: Tak jak jsi dopadl, máš a v pohodě všechno? Taky nad nima uvažuju, sháním info.
Jo a máš namysli Auto-story.cz, jo? Ještě existuje něco bez pomlčky mezi slovama, ale o těch jsem se moc nedočetl.
Jo a máš namysli Auto-story.cz, jo? Ještě existuje něco bez pomlčky mezi slovama, ale o těch jsem se moc nedočetl.
holt jste vybrali večerní autoWeezleR píše:Já byl se švagrem pro jeho auto v Áčkách v Brně. A můžu ti stoprocentně říct, že tam mě viděli naposledy.Od rána od 9:00 jsme tam byli do půlnoci než jsme odjeli domů novým autem. Staré jsme tam nechávali. Spousta problému, které by ovšem šli vyřešit během hodiny, kdyby kluci z Áček chtěli něco řešit. Takhle jsme tam čekali tři zákazníci. Odjížděli jsme mezi 11 a půlnocí, my jsme odjeli poslední.

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Chceš-li mít jistotu, že vůz bude v pořádku, určitě není špatné se poohlídnout po vozech z operativních leasingů, které byly servisovány v značkových servisech či případně nabídku ojetých vozů, co nabízí přímo automobilky, jako například Das WeltAuto od WW, Citroen Select, Premium Selection od BMW apod...