Kde koupit auto v Brně?

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jara68
Nováček
Odpovědi: 0

Kde koupit auto v Brně?

Příspěvek od jara68 »

Nazdar chlapi, chtěl bych se zeptat, jestli ste někdo tady z Brna a kde ste si v Brně kupovali auto? Dík
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

nekupoval jsem ho v bazaru, ale z diskuzních fór.
jara68
Nováček

Příspěvek od jara68 »

Ale ze zahraniční mi ho tady nikdo z fóra nedotáhne, že?
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

A jaké sháníš?
jara68
Nováček

Příspěvek od jara68 »

Rád bych nějaké novější Mondeo, byl jsem se ptát v Auto Story, tady v Brně. Byli tam příjemní, ale vždycky mám radši více na výběr.
WeezleR
Přispěvovatel

Příspěvek od WeezleR »

Já byl se švagrem pro jeho auto v Áčkách v Brně. A můžu ti stoprocentně říct, že tam mě viděli naposledy. :-) Od rána od 9:00 jsme tam byli do půlnoci než jsme odjeli domů novým autem. Staré jsme tam nechávali. Spousta problému, které by ovšem šli vyřešit během hodiny, kdyby kluci z Áček chtěli něco řešit. Takhle jsme tam čekali tři zákazníci. Odjížděli jsme mezi 11 a půlnocí, my jsme odjeli poslední.

(LOL)
Golf IV
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

WeezleR píše:Já byl se švagrem pro jeho auto v Áčkách v Brně. A můžu ti stoprocentně říct, že tam mě viděli naposledy. :-) Od rána od 9:00 jsme tam byli do půlnoci než jsme odjeli domů novým autem. Staré jsme tam nechávali. Spousta problému, které by ovšem šli vyřešit během hodiny, kdyby kluci z Áček chtěli něco řešit. Takhle jsme tam čekali tři zákazníci. Odjížděli jsme mezi 11 a půlnocí, my jsme odjeli poslední.

(LOL)
klobouk dolů, to bych nedal....
ta jejich hra na nervy to je fakt něco, už tam proto nechodím... (wallbash)
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Oni tam mají nějaká auta, která stojí za to? :?
GIV Variant TDi ???kW
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

já tam párkrát byl s někým od nás z vesnice kupovat Fabie, Octy, vždycky po firmě kde byl jako první majitel a nebyl poblém, na autě hafo novej věcí, dodneška jezdí...
jara68
Nováček

Příspěvek od jara68 »

Tak jsem si nakonec vybral právě v Auto Story, příští týden si pro něj jdu, Tak pak ještě napíšu.
Radim Kubena
Nováček

Příspěvek od Radim Kubena »

Tak to si udelal dobre, taky jsem s nima spokojen, jestli myslíš Auto story v Brne:)
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

:o :)
ladazlamal
Nováček

ot.

Příspěvek od ladazlamal »

jara68: Tak jak jsi dopadl, máš a v pohodě všechno? Taky nad nima uvažuju, sháním info.
Jo a máš namysli Auto-story.cz, jo? Ještě existuje něco bez pomlčky mezi slovama, ale o těch jsem se moc nedočetl.
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

WeezleR píše:Já byl se švagrem pro jeho auto v Áčkách v Brně. A můžu ti stoprocentně říct, že tam mě viděli naposledy. :-) Od rána od 9:00 jsme tam byli do půlnoci než jsme odjeli domů novým autem. Staré jsme tam nechávali. Spousta problému, které by ovšem šli vyřešit během hodiny, kdyby kluci z Áček chtěli něco řešit. Takhle jsme tam čekali tři zákazníci. Odjížděli jsme mezi 11 a půlnocí, my jsme odjeli poslední.

(LOL)
holt jste vybrali večerní auto (noteeth)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
martin.laschinsky
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.laschinsky »

Chceš-li mít jistotu, že vůz bude v pořádku, určitě není špatné se poohlídnout po vozech z operativních leasingů, které byly servisovány v značkových servisech či případně nabídku ojetých vozů, co nabízí přímo automobilky, jako například Das WeltAuto od WW, Citroen Select, Premium Selection od BMW apod...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“