Ako zistit vynechavanie valcov?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Nero666
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Ako zistit vynechavanie valcov?

Příspěvek od Nero666 »

Zdravim, mam taku trosku stupidnu otazku a to ze ako zistim ci odisiel nejaky valec bez diagnostiky. Bol som na slovensku menit olej u jedneho garazoveho servisaka aj s rozvodmy s filtrami a pod... a mi povedal ze sluchom sa mu zda ze jeden valec nejako ma nizsy tlak ci co to.... nejako som to neriesil. potom som mal mensie problemy s dpf a som to mal servisovane v nemecku v autorizovanom a tam nic nenasli. Odkedy pouzivam shellVpower diesel na cistenie tak auto dost zmenilo zvuk, pripada tak mazdovsky cinsky, vykon ma normalne ale do takych 70 ked tocim do 3 a pol tak ide taky zvuk jak japonske mitsubishi... a stvrt nadrze mi to spali pri 150km pri priemernej 6,2 na 60litrovej nadrzi, vie niekto poradit? aufo jazdzene nemecke dialnice+okresky

Dakujem
Volkswagen Passat Variant 3C 2.0 Tdi 103Kw BMP
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

mě se zdá věcí :roll: posledně se mi zdálo že jsem se posral, ale jak jsem se probudil bylo to OK,
pokud máš nějaký válec horší zjistí se to jen diagnostikou, třeba kts bosch, prozradí snímač úhlového zrychlení
Pitlik
Přispěvovatel

Příspěvek od Pitlik »

slovacek.milos píše:mě se zdá věcí :roll: posledně se mi zdálo že jsem se posral, ale jak jsem se probudil bylo to OK
Poslednou dobou veľmi rád čítam podobné odpovede :D
O1 Combi ASV, 0.26 dlc, 11mm, 1749VB, FMIC, rezonator (predau som to het v serii)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

mě by spíš zajímalo jak se projeví ten mazdovský čínský zvuk nebo japonský Mitsubishi... (noteeth)
jestli auto jezdí,normální spotřeba,startuje,nekouří tak to neřeš... :roll:
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“