Rada altik 81kw nedobíjí na mtdi.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Rada altik 81kw nedobíjí na mtdi.
Mám v t4 mtdi 81kw motor altik šlapal asi 3roky co to mám. Svina přestal dobíjet a tak jsem ho zavezl na go. Nové ložiska nové relé a jakásik kotva. Altik po go namontuju nastartuju a nic. Volám borcovi jestli to přeměřoval a říkal že ne ale že to musí šlapat. Když se mě ptal před GO co je to za altík tak jsem mu řekl že z O1 81kw. Ted mi říkal že altík z O1 spolupracuje s řídíci jednotkou a že nemuže fungovat na autě bez ŘJ. Tak ja jsem z toho ko.ot předtím to šlapalo.
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Re: Rada altik 81kw nedobíjí na mtdi.
nemám už sílu ale problem hledej v akuezop píše:Mám v t4 mtdi 81kw motor altik šlapal asi 3roky co to mám. Svina přestal dobíjet a tak jsem ho zavezl na go. Nové ložiska nové relé a jakásik kotva. Altik po go namontuju nastartuju a nic. Volám borcovi jestli to přeměřoval a říkal že ne ale že to musí šlapat. Když se mě ptal před GO co je to za altík tak jsem mu řekl že z O1 81kw. Ted mi říkal že altík z O1 spolupracuje s řídíci jednotkou a že nemuže fungovat na autě bez ŘJ. Tak ja jsem z toho ko.ot předtím to šlapalo.

baterka je dobra. Altik byl napojen jen na jeden hrubší drát myslím B1+ co vede přímo na startér a ze startéru na baterku žádný jiný zapojeny nebyl. Trčely tam ještě dva tenké drátky kere zapojeny nebyly ale jeden je na kontrolku dobíjeni a druhy tuším na otáčkoměr.Borec mi dneska říkal že ten altík přemostí že tam da nějake 3 diody a kdesicosi. TAKŽE říkate že ten altík musí dobíjet? a je nesmysl že komunikuje s řídíci jednotkou? Sice říkal že ty starší oktavy to ještě neměly tu komunikaci s řj.
ale ty drátky nebyly nikdy zapojeny a dobíjelo to. On mi zas tvrdil že jestli to nemá řidici jednotku tak to nemam ani zkoušet tam ty dráty napojovat že ty regulátory jsou citlive. Ja nevím jako on se tím živí už 6 let a děla repase i pro velke firmy jako je kofola nebo statkářum a nikdy jsem neslyšel na něho naky keci.
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
dreizig5 píše:hotovozapoj do altíku teda ten drátek pro tu kontrolku dobíjení jak řikáš,a ok
jo a ten druhej expert,at v tom altíku hlavně nic ne přemostuje![]()
![]()

Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw