počátek vstřiku malý mimo tdi graf a volnoběžná dávka kolem 11
vstřik seřízen dal jsem větší 60, startovací dávka na max,
ale volnoběžná dávka cestuje pořád od 2.2 do 4.4 mg, prostě nejde přesně seřítit jen v těchto mezích
dík za názor

Moderátoři: šulda, Moderátoři
moc tě necháputoefuk píše:tak 2mg nieje az tak drobne...
Zalezi kam vsade sa tie piliny dostanu. Ked pises ze riadiaci vstrek je nastaveny tak skontroluj ten nastavovac. Moze ukazovat 2-4mg ale ci tam tolko aj naozaj ide. 3x30torx a jeden narazeny 7mm orech, robota na 5minut
Pozri aj kanal 7 ci tam tie teploty razantne neskacu.
jo dík moc já mám druhý řídící vstrek tak jsem ho přehodil a ta volnoběžná dávka lítá pořád + - takže co jsem si myslel i já čerpadlo KO, po seřízení to v tomto stavu slušně startuje a to je hlavní co borec chtěltoefuk píše:"vstrik serizen" si asi myslel predvstrek, ja som to pochopil ako vstrekovac zoradeny.
Proste ak mas v cerpadle piliny, tak ti moze HDK ukazovat bludy ale nie skustocne vstrekvane mnozstvo.
Vstrekovane palivo sa zobrazuje v mg, ale vypocitava/kontroluje sa z dlzky zdvihu ihly v riadiacom vstreku. Aj ten mozes pozriet ci v nom nieje bordel. Pripadne prehodit spicku z ineho vstreku (moze zadrhavat ihla v tryske).
Kolisanim volnobeznej davky sa prejavuje aj odchadzajuci nastavovac mnozstva paliva.