Moderátoři: šulda, Moderátoři
Pokud je ta baterka nova jak pises a nic jineho si s autem co se tyce elektriky nedelal tak bych spise hledal chybu v baterce samotne.Joska RED píše:Ted jsem sel do garáže a všiml jsem si,že mi nesvítí kontrolka alarmu,zkoším auto na dálku otevřít a nic,vlezl jsem tam kufrem a v autě ani semenší el. impuls.Jsem z toho zoufalý!Čím to může být?Baterie je stará 2 týdny,teď je úplně vybitá-neotevřu ani zevnitř dveře.Teď o víkendu budu dělat rozvody a silentbloky,takže paráda!!!Čím to prosím může být?
díky moc.....
Klokan píše:Pokud je ta baterka nova jak pises a nic jineho si s autem co se tyce elektriky nedelal tak bych spise hledal chybu v baterce samotne.Joska RED píše:Ted jsem sel do garáže a všiml jsem si,že mi nesvítí kontrolka alarmu,zkoším auto na dálku otevřít a nic,vlezl jsem tam kufrem a v autě ani semenší el. impuls.Jsem z toho zoufalý!Čím to může být?Baterie je stará 2 týdny,teď je úplně vybitá-neotevřu ani zevnitř dveře.Teď o víkendu budu dělat rozvody a silentbloky,takže paráda!!!Čím to prosím může být?
díky moc.....
Mozna blby dotaz, ale svetla byly vypnute ? Parkovacka ? Osvetleni uvnitr vozu ? (ale to bys to musel mit hodne dlouho v garazi nez by se to vybilo). Jak dlouho auto stalo ?
mne baterku vybijal posahany alternatorbobG3 píše:Připoj ampérmetr, a měř, pokud je v autě víc řídících jednotek, můžou spolu komunikovat až půl hodiny, takže pokud ti po půlhodině neklesne odběr pod cca 80 mA, je někde něco špatně. Nezapojoval jsi nějaký elektronický spotřebič? - např imitace alarmu - stalo se mi, že při připojení el zařízení na vývod jiného došlo k vytvoření oscilátoru a za určitých podmínek byl odběr 180 mA. Pokud je odběr v normě, je to baterka - baterka může držet třeba týden, pak během dvou dnů je v čudu, jednu takovou má kamarád, trvalo to asi dva měsíce, než na to kolega došel, a to až po výměně a dením měření zátěžákem.... Baterka byla Varta Silver stará asi rok.
Pri tom odbere za 10 hodín vezme z kapacity batérie 1,5Ah a za týždeň 24Ah, čo zodpovedá tomu stavu. Skús odpojiť alternátor, potom vytiahnuť hlavné relé, výkonové poistky a stále kontrolovať odber.HOPE píše:Nevíte někdo, kolik má být odběr z baterky u Octavie I v klidovém stavu? Mám novou baterku (teda od léta) a teď mě podruhé vypekla. Poprvé po zhruba 14 dnech stání se ani kontrolky nerozsvítiy. Teď zhruba měsíc na to, se po týdnu stání sice kontrolky rozsvítily, ale to bylo všechno. Baterku mám Bosch Silver, motor TDI 81 kW, na autě jsem nic nepřidělával, ale mám v klidovém stavu odběr cca 140mA, což mi přijde docela dost. Odpojoval jsem postupně všechny pojistky v autě, ale odběr jsem nesnížil. Napadá Vás někoho, kde hledat?
Ahoj, mozno chybna bateria ja som mal podobny problem v servise mi to namontovali natocil som na supu ale doma na druhy den ani skrt bolo sice -10 ale..., v pohode v servise reklamacia na pockanie vymena baterie(BOSCH) a teraz aj ked auto stoji 3 tyzdne aj pri marazoch na otocenie klucaJoska RED píše:Ted jsem sel do garáže a všiml jsem si,že mi nesvítí kontrolka alarmu,zkoším auto na dálku otevřít a nic,vlezl jsem tam kufrem a v autě ani semenší el. impuls.Jsem z toho zoufalý!Čím to může být?Baterie je stará 2 týdny,teď je úplně vybitá-neotevřu ani zevnitř dveře.Teď o víkendu budu dělat rozvody a silentbloky,takže paráda!!!Čím to prosím může být?
díky moc.....