Zdravim, mam problem a potreboval by som poradit. Pred casom som mal problem s elektronickou brzdou a dosiel servis a odpajal mi baterku atd...Kedze som dlho stal na vystraznych tak mi povedal ze mam ist na dlhu trasu a dobit bateriu a ze to zistim tak ze ked stlacim stahovanie okien a pojde mi to same dole a nie len pri drzani tak je dostatocne nabita. A tak aj bolo, po case sa mi to nabilo a slo to same dole. A najazdil v poriadku dalsich cca 1000km. Teraz som auto nechal tyzden na dazdi, obcas pomrzlo atd...dojdem k autu a ze nastartujem a najprv nevedelo naskocit aj ked tocilo motor, tak som skusil este 3-4 razy az dovtedy pokial nezacalo cukat na kontrolkach a prestalo tocit motor. Pricom skla isli normalne dole same. Tak som napojil doma na nabijacku a hned mi ukazala ze bateria je na 100percent.
Vie mi niekto poradit co s tym moze byt? Autom normalne jazdim a niekedy nechytilo na prvyraz, az cca po nejakych 2sekundach po dlhsom stati a po cca 2h po starte po dlhom stati chytilo skoro vzdy hned. Prednedavnom som dolieval do auta z bandasky shellVpower naftu, pretoze v okoli som nemal nikde shellku..mohlo aj to sposobit s tym problem?Ze by sa tam nejaky vzduch dostal...Nevyznam sa v tom moc dobre, prosim pomozte

, pripadne sa podelte o skusenosti
Vopred dakujem