OctII špatné starty
Moderátoři: šulda, Moderátoři
OctII špatné starty
Zdravím chlapy . Neřešil jste někdo problém na Oct II 1.9 tdi bxe že po výměně spojky auto nechytá. Dělá to za tepla, jako když zakopne chytne až na podruhé.. Byl tam vysypaný setrvák Luk a dal se tam Sachs co si pán dovezl myslím komplet sadu. Prý to před výměnou nedělalo. Na diag jsem to ještě neměl byla to jen konzultace po tel. 

-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Aktivista
a kde bydlíš u nás máme borce co ty starty přes pc umí pořešit,Milan 83 píše:Zákazník najel s autem asi 40 000 Km za tu dobu se snímač otáček neměnil. Pán si dovezl svou spojku a teď vymýšlí zda jsem mu něco nezapomněl zapojit.Trvá na tom že to před výměnou nedělalo.Myslím že jsem vyměnil X spojek na koncernu Vw ale tohle je první případ.
já si ted milane taky užil udělal jsem rozvody a auto chytlo dlouhé starty, rozvody byly přesně před i po montáži, majitel mě bombardoval jak hirošimu, nebo letos přijelo cri vzměnit převodovku a už jsem vůbec nenastartoval, všechny vstřikovače KO 2O.OOO materá,l majitel bečel že motor byl v naprostém pořádku než se ke mě dostal, nic ho nezajímalo, jen at to dám zas do původního stavu,

urcite mu to nedela pokazde.Jen jak je to teple a na chvili nekde zastavi,chce nastartovat a motor naskoci ale jakoby ho to hned udusilo.Milan 83 píše:Zákazník najel s autem asi 40 000 Km za tu dobu se snímač otáček neměnil. Pán si dovezl svou spojku a teď vymýšlí zda jsem mu něco nezapomněl zapojit.Trvá na tom že to před výměnou nedělalo.Myslím že jsem vyměnil X spojek na koncernu Vw ale tohle je první případ.
Okta combi Tdi 66Kw Elegance, MR 02, ALH, 297 614 km
Ak ste menili vysypany zotrvak, spony na cidle boli skoro urcite . cistili ste ho? Inak kontrola kabelaze a kontrola cidla vacky- premerat kable rj-cidlo. Diag je cista?rami píše:urcite mu to nedela pokazde.Jen jak je to teple a na chvili nekde zastavi,chce nastartovat a motor naskoci ale jakoby ho to hned udusilo.Milan 83 píše:Zákazník najel s autem asi 40 000 Km za tu dobu se snímač otáček neměnil. Pán si dovezl svou spojku a teď vymýšlí zda jsem mu něco nezapomněl zapojit.Trvá na tom že to před výměnou nedělalo.Myslím že jsem vyměnil X spojek na koncernu Vw ale tohle je první případ.