Kontrola logu AHF 81kW

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
HellFox
Nováček
Odpovědi: 0

Kontrola logu AHF 81kW

Příspěvek od HellFox »

Zdravím všechny,

chtěl bych požádat o pomoc s logem. Auto (AHF 81kW, 290000 km) nemá výkon, jaký byl mělo mít, jede skoro jako 66kW. Turbo lehce píská a spotřeba je dlouhodobě víceméně stejná cca 5,4 litru.

Celkově jsem provedl dva logy z různé doby, první starší (LOG1) jsem dělal na základě toho, že kolem 3000 rpm nastal znatelný, ale jen krátkodobý, propad výkonu. Po tomto měření jsem vyměnil podtlakové hadičky a dále jezdil. Nedávno mi auto ovšem padlo do nouzáku (na čtverku pod plným), bylo to poprvé a zatím naposled. VAG neukazuje žádné chyby. Preventivně jsem demontoval podtlakovou baňku regulace turba, ta měla lehce rezavé táhlo, to lehce drhlo, takže jsem ho vyčistil a opět chodí lehce a tlak nepouští. Naklápění lopatek turba jde taky dobře, tak jsem to složil a po tomto zásahu provedl druhé měření (LOG2). Obě měření jsou na trojku do prudkého táhlého kopce pod plným (první měření bylo s více naloženým autem do prudšího kopce)

Podíval by se na to někdo prosím a poradil, na co se zaměřit, nebo co by mohlo být špatné?

Díky moc za jakékoliv informace.

Oba logy z VAGu zde: http://leteckaposta.cz/598202645

Obrázek Obrázek
marejo
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od marejo »

Slabá váha, nedosahuje hodnot jaké mají být
O2 FL kombi, 2.0 TDI 103 kw CFHC
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“