Dovoz auta ze zahraničí
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Dovoz auta ze zahraničí
Najde se tady někdo kdo by mě dovezl auto z ciziny ? Podmínky klidně můžete psát do sz. Děkuji. 

Popravdě ani moc nechci. Nerad bych dopadl jak před cca 14 dny,kdy mě jeden dovozce nabízel auto necelých 6 let starý s najetýma 167 000 km,když jsem si auto prověřil tak mělo najeto o 200 000 km víc,takže děkuji, stočenku nechci. Raděj si auto s původníma km dovezu sám,jen je problém s jazykem. Pokaždé když jsem si auto dovezl sám,tak vše bylo ok.
jo,jo, oni to místo čechů udělaj v DDR turci, poláci nebo u špaget taliáni...
Lada.H píše:Popravdě ani moc nechci. Nerad bych dopadl jak před cca 14 dny,kdy mě jeden dovozce nabízel auto necelých 6 let starý s najetýma 167 000 km,když jsem si auto prověřil tak mělo najeto o 200 000 km víc,takže děkuji, stočenku nechci. Raděj si auto s původníma km dovezu sám,jen je problém s jazykem. Pokaždé když jsem si auto dovezl sám,tak vše bylo ok.
záleží co chceš a za kolik. Za mě můžu doporučit www.rakar.cz
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Věčný problém, já z legrace chtěl ohodnotit cenu vozu, tak jsem poslal informace a najednou telefon, no víte ta cena by byla dost nízká, ty kilometry/315000 tutově-koupené v ČR/ jsou dost vysoké..Tak říkám, takže kdybych to stočil tak mi dáte víc ne? No víte to bychom asi poznali, já říkám tůhle, vaše představa je taková, že vám to dám za 20000 kč, vy to stočite, nasadíte dvakrát tolik a bude kšeft, ne? No takhle mluvit nemůžete, víte my prodáváme spíše mladší auta s menším nájezdem a vlastně o to vaše ani zájem nemáme..Tak říkám, vážený pane, právě mladší auta jsou nejvíce stočená, protože ten mladší ročník to snáž sežere...No, tak zas to asi nebude, tak nashledanou...A tak jsem se vlastně cenu nedozvěděl, ale chápu, že to takhle zkouší...drz píše:jo,jo, oni to místo čechů udělaj v DDR turci, poláci nebo u špaget taliáni...
Lada.H píše:Popravdě ani moc nechci. Nerad bych dopadl jak před cca 14 dny,kdy mě jeden dovozce nabízel auto necelých 6 let starý s najetýma 167 000 km,když jsem si auto prověřil tak mělo najeto o 200 000 km víc,takže děkuji, stočenku nechci. Raděj si auto s původníma km dovezu sám,jen je problém s jazykem. Pokaždé když jsem si auto dovezl sám,tak vše bylo ok.

nepropadat panice...