Zdravim. Mam opat problem s ktorym si neviem rady a opat s passatom b5,5. Auto jazdi perfektne az na to ked to tocim dlho vo vyssich otackach spadne do nudzaku. Cez diagnostiku ukazuje ze turbo tlaci cca 2,8bar co je samozrejme ten problem preco padne do nudzaku. Problem je ze variabilita na turbe funguje lahko, podtlak sa nikde nestraca, N75 som vymenil je uplne nove. Pri starte sa variabilita krasne pritiahne a otvori turbo. Pri nastartovani sa podtlak na turbe da na -1bar pri pridavani plynu ide od -1 do -0,5bar. Moze to aj tak robit zanesena variabilita ? Dakujem.
ci je studeny motor(ten sice casto nevytacam ale uz sa aj to stalo), a samozrejme aj na teplom... Na teplote nezalezi. Teplotne cidlo vody aj nafty funkcne.
Podotykam ze turbo tlaci vela a N75 sa ho snazi stlacit naplno no nedari sa.
Este skontroluj tu hadicku co ide z N75 do vzduch filtra ci je priechodna. Ak je upchata tak sa N75 sice snazi regulovat ale upchata hadicka drzi podtlak...
ked bude spojenie s atmosferickym tlakom priechodne tak rozborka turba...to iste som mal aj Ja ako Ty vsetko ok regulacia chodila lahucko za studena pri logovani stvorka bol prefuk ale hned zregulovany ale v momente ako som dlhsie valil na patke a pridal tak bac nudzak prekroceny tlak...nechcel som verit ze to drhne a predsa mali pravdu skusenejsi takze rozborka cistenie vypodlozenie a vsetko ok!
tak hadicka je priechodna... pre istotu som skontroloval zas a znova ci neni nejaka derava alebo pripadne zle zapojena.. a vsetko je tak ako ma byt... takze turbo von
Thermostat behr complete with flange changed, after driving 40 kilometers the car goes to a small circle and termoastat has a cold hose thus not open, I deal only that, but also a problem that after 40 kilometers when polevím cap and pressurize crazy too, the temperature is slightly below 90st, exactly I measure through vag but typuju 87st. There is never more rubber matting uk|rubber flooring playground mats|playground tiles weed control fabrics