Zdravim vas. Zas a znova vas chcem poprosit o pomoc a zas a znova s Passatom B5,5 1,9tdi 96kw 2002 kombik. Kufrové dvere sa nezamykajú neodomykajú, nefunguje otváranie( cez mikrospínač.) Dajú sa len otvoriť cez kľúč a auto už musí byť odomknuté(cez diaľkové) inak sa spustí alarm. Pokiaľ nechám otvorený kufor na palubnom píše kufrove dvere otvorené(zámok bude asi funkčný). Prepípal som všetky káble ktoré idú z kufra do spojok v batožinovom priestore a všetky funkčné. Mikrospínać na otváraní plne funkčný. Pokiaľ zamknem auto cez dialkové a ručne pretlačím motorček ktorý má otvárať zámok tak sa spustí alarm. Diagnostika bez chýb. Komfortná jednotka suchá a čistá. Už ma nenapadá čo to môže ovplyvňovať, čo odskúśať, prípadne vymeniť.
Ďakujem za každý nápad.
začni kontrolou kabelů v průchodce pátých dveří jestli tam neni dolámanej nákej drát
dále tydle passaty dost trpěj na kabelovej svazek pod kobercem u řidiče je tam věčně mokro a voda a ty kabely prostě schnijou a pak lecos zlobí
už sem jich pár dělal musíš to na prahu odlištovat a ten koberec stačí odhrnout,ten svazek musíš rozplést a dráty prohlídnout
Dakujem za napady. Urcite vyskusam na ten motorcek priviest 12V. Este som narychlo zbehol pozriet ci tam ide nejake napatie a ked som skusal stlacat mikrospinac tak stale 0V. Divne je ze ked som prepipal tie2 kable co idu do motrceka su v skrate. Ale pritom ked zatlacim motorcek rukou reaguje alarm. Ma to tak byt ?
Fuuuha. No ak pojde motorcek tak sa pustim znova do tej kabelaze. Ale myslim ze kable budu ok. Okrem toho ze to Auto horsie brzdi a sem tam sa sekne turbo je v top stave