Vrzání ofuků čelního okna Octavia 2009

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
pavliczeck
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Vrzání ofuků čelního okna Octavia 2009

Příspěvek od pavliczeck »

Dobrý den,

snažím se najít řešení, které mi pomůže při vrzání palubovky v oblasti ofuků čelního okna. V autorizáku mi řekli 4 tisíce za výměnu těch mřížek, že to je vada o které ví a kterou v rámci záruky řeší. Pokud však není záruka, není už možnost výměny (ikdyž sami uznali, že se jedná o vadu materiálu - kombinace).

Rád bych to něčím vypodložil, ale bojím se tu mřížku demontovat bez toho, abych věděl jak na to. Nerad bych něco urval.

Prý se s tím setkává hodně majitelů octavií. Je to nepříjemné vrzání při jízdě po nerovnostech. Dělá to v pravé části u spolujezdce.

Pokud se s tím někdo setkal a věděl jak se toho zbavit, budu rád!

Díky předem!
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

stříkej silikonovým sprejem efekt zmizne, případně se přihlaš jako řidič buldozeru pak ti takové prkotiny vypadnou z hlavy ;)
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

pokud myslis tu plechovou mrizku tak ji normalne poddloubni a vytahni, nekdy staci ji lehce naohybat a je to ok. Ale uz jsem to taky resil na svym a pomohla az vymena :(
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
pavliczeck
Přispěvovatel

Příspěvek od pavliczeck »

Ja jen nechapu, jak se ta mrizka muze ponicit, vzdyt to je jen kus plechu. Silikonovej sprej? Nemuzu neco ponicit? Problem je v konstrukci mrizky nebo kvuli kontaktu s palubovkou? Diky!

Jinak za kolik si sehnal ty mrizky? Ve skodovce skoro 4000 Kc
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“