bufik alhambra
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- patrik.kloucek
- Aktivista
bufik alhambra
Cau kluci ,prosim prestal mi makat bufik.Na diag to hlasi zavadu 01491 - zhavici svicka (Q9) 36-00 - prerusení
Jake mohou byt priciny? Nechce se mi ten bufik hned vyndavat a rozebirat a tak patram po moznych pricinach.Znamena to ze je 100% vadna svicka nebo hledat nekde jinde?Ma to nejakou pojistku treba?
Da se ta svicka promerit nejak z konektoru? Pokud ano jake to jsou piny?
diky moc
Jake mohou byt priciny? Nechce se mi ten bufik hned vyndavat a rozebirat a tak patram po moznych pricinach.Znamena to ze je 100% vadna svicka nebo hledat nekde jinde?Ma to nejakou pojistku treba?
diky moc
- patrik.kloucek
- Aktivista
jses si 100% jistej???Ladas píše:jj ko kolík
nemuze bejt nekde uzvejklej kabel? Jde ta svice zmerit pres ten konektor?
Je to mesic zpatky co jsem tam v konektoru letoval ten privodni kabel bo byl uhnilej a vypalenej. Celej bufik jsem generalkoval pred 3lety.Ted po mesici to nejde zase.

Sakra ja se z toho auta asi poseru

Minulej vikend jsem tam menil prevodovku,za jinou ktera ma asi nejlepsi roky taky za sebou ptze razeni neni to pravy orechovy.Sice zuby neskrtaj ale uplne dobry to neni.Takze prace napul na hovno.
Dneska jedu z prace a slysim ze neco na hrbech ale i na rovine desne mlati. Zvednu auto a koukam ze vrchni ulozeni tlumicu je v riti.Kola litaj nahoru dolu,doleva doprava tak o centimetr mozna vic:x .
A to jeste nevim co to vlastne mlati.....

jo když ti ho hlásí diag tak na 99% bude ko jediný jak to vyřešit dá se říct doživotně je keramická svíčka....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
keramicka je dobra volba keby som ju nemal v bufiku objednam odtialto http://www.aliexpress.com/item/Eberspac ... 0dda56a379 u Vas a u nas pytaju zane nehorazne peniaze....inak chyba moze byt aj v rj bufiku na mojej d3ke sa vytvoril studeny spoj na vykonovom tranzistore ktory napaja sviecku a vtedy sa uklada ta ista zavada vid moj prispevok http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=5 ... start=1860 a na d5kach dokonca tranzistory odchadzaju....ale spravit sa da vseko rozober to a uvidis mozno staci vymenit iba sviecku...
Tdi
Re: bufik alhambra
Svíce nebo jednotka. Proměřit se dá až po rozebrání, ten vnější konektor je jen do Ř.J. až pak to jde z Ř.J. do dalších komponent.patrik.kloucek píše:Cau kluci ,prosim prestal mi makat bufik.Na diag to hlasi zavadu 01491 - zhavici svicka (Q9) 36-00 - prerusení
diky moc
Montáž, úpravy a repase nezávislého topení Eberspächer, Webasto (předělání příhřevů spouštění na dálkové ovládání nebo mobil)
Sharan 215/460, Octavia 190/460
Výstavba a rekonstrukce interiérů http://www.neza-interiery.cz/
Sharan 215/460, Octavia 190/460
Výstavba a rekonstrukce interiérů http://www.neza-interiery.cz/
- patrik.kloucek
- Aktivista
takze pokud namerim na svici 8v tak je KO svice. Pokud tam nebude nic tak je v riti jednotka jo?vynecht píše:Svíce nebo jednotka. Proměřit se dá až po rozebrání, ten vnější konektor je jen do Ř.J. až pak to jde z Ř.J. do dalších komponent.patrik.kloucek píše:Cau kluci ,prosim prestal mi makat bufik.Na diag to hlasi zavadu 01491 - zhavici svicka (Q9) 36-00 - prerusení
diky moc
Jak dlouho tam to napeti je po zapnuti? Porad a nebo se to po nejaky dobe samo odpoji kdyz nechytne?
viděl jsem jednotku KO s tohle chybou, přeměřit svíčku, ono je to skoro za stejný peníze, keramická svíčka skoro 2 tis a jednotka 3...
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

A když mi budík Eber naskočí až na několikáté zapnutí. Profoukne a jak má začít žhavit , tak zapne žhavku a hned vypne. Většinou na 4-6 pokus naskočí.vynecht píše:Svíce nebo jednotka. Proměřit se dá až po rozebrání, ten vnější konektor je jen do Ř.J. až pak to jde z Ř.J. do dalších komponent.patrik.kloucek píše:Cau kluci ,prosim prestal mi makat bufik.Na diag to hlasi zavadu 01491 - zhavici svicka (Q9) 36-00 - prerusení
diky moc
Kabely přívodu OK, měřeno přímo v konektoru a napětí padne jen nepatrně. Podle toho vidím co se tam děje.
OI 81kW AHF kombi 2000 - 510 000km - jen jednou vyměněná spojka - oil od výměny do výměny mezi ryskama