vw passat B5 1.9pd nereaguje na plynovy pedal

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
sharan933
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

vw passat B5 1.9pd nereaguje na plynovy pedal

Příspěvek od sharan933 »

mam tu vw passat b5 1.9tdi 96kw motor nereaguje na plynovy pedal diag.vypisuje 18047 plynovy pedal neverohodny signal padal vyskusany z druheho auta kable som premeral od pedalu az k riadiacej vsetko ok stretol sa uz niekto s takym problemom v meranych hodnotach pedal chodi 0 az 100 percent
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

Není akvárko pod torpedem ve štekrech.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

jo, přesně to jsem tuhle řešil, auto zafoukaný sněhem jak nasněžilo pár dní zpátky, jak to roztálo, pod oknem v té šochtli se štekrmama rybník (rofl)
tak jsem to vyfoukal, dal na noc do tepla, rano to normálně jelo, tak jsem to přetěsnil a vyčistil odtoky a vrtnul nějakej navíc ;)
Zajic
Přispěvovatel

Příspěvek od Zajic »

Ahoj, nechci zakládat nové téma. Mám Alhambru II 2001 AUY. Postihla mě taky chyba 18047. Najednou nereagoval na plyn, za jízdy jsem chcípnul a nastaroval a bylo to OK.
Pročetl jsem k tomu témata a píše se buď o plasové krabičce vlevo pod oknem, ale tu jsem nikde nenašel. V torpédu nic není a bylo tam sucho a oba kanály do podběhů průchozí. ŘJ motoru je, pokud se nemýlím, pod společným krytem s baterkou, tam taky sucho a čisto. Pak se taky zmiňuje modrý konektor mezi motorem a kabinou, ten najdu kde, případně kudy se k němu dostat?
Omrknul jsem i desku pojistek nad pedálama, vše jak z výrovy.
Pedál plynu jsem vyndal, rozebral a vyčistlil potenciometry. Znovu se mi závada neprojevila, ale jezdí s tím žena a nerad bych aby někde zůstala viset, tak budu vděčný za rady. Dík
Alhambra 1.9 TDI PD 85kW
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“