zmatnělá čirá opta.. sos..

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

mr.bora
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

zmatnělá čirá opta.. sos..

Příspěvek od mr.bora »

ahoj kluci,nemáte zkušenosti ze sklíčky na předních světlech..mam boru,01 a skla sou dosti zmatnělá,vypadájí jak kouřové a sou mini poškrábané,lze to leštit? a měnit sklo se mi nechce.. díky.. :D
kevino
Aktivista

Re: zmatnělá čirá opta.. sos..

Příspěvek od kevino »

mr.bora píše:ahoj kluci,nemáte zkušenosti ze sklíčky na předních světlech..mam boru,01 a skla sou dosti zmatnělá,vypadájí jak kouřové a sou mini poškrábané,lze to leštit? a měnit sklo se mi nechce.. díky.. :D
neie je to sklo ale plast a menit sa neda. len cele svetlo.
jipi
Přispěvovatel

Příspěvek od jipi »

použi XERAPOL
VW Passat B5 TDI xxxPS , EGR off, Kat off, Turbo by BH, FMIC custom,exhaust custom ,330x30 4 piest predné brzdy, 312x22mm zadok
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

Svagr ma lanosa a svetlomety su nazlutle teda to plexisklo ten Xerapol by pomohel?
jipi
Přispěvovatel

Příspěvek od jipi »

VW Passat B5 TDI xxxPS , EGR off, Kat off, Turbo by BH, FMIC custom,exhaust custom ,330x30 4 piest predné brzdy, 312x22mm zadok
mr.bora
Přispěvovatel

Příspěvek od mr.bora »

ok kluci..vyzkouším,tedy až to seženu,doufám,že v drogerce,či barvy laky.. ďaka.. :D
mysacek
Nováček

Příspěvek od mysacek »

chlapi, nevíte o krámu, kde to v práglu koupit?
VW Passat B6, 1,9 TDi PD 96kW, 6.ti kvalt a spokojenej úsměv, Opel Corsa 1,7DTi, Suzuki Grand Vitara 1,9 DDiS
jipi
Přispěvovatel

Příspěvek od jipi »

mr.bora
Přispěvovatel

Příspěvek od mr.bora »

no koukal sem a v obchodech to neznají,ale objednal sem si to na netu.. stačí dát do vyhledávače a pak to jde samo,ale už se na to těším..zatím díky kuci a čágo bélo.. :D
ROMEK
Aktivista

Příspěvek od ROMEK »

a bude to fungovat na zmatnelu alebo zašlú optiku tam píšu ze je to na škrábance urobene v plexi
bernardi
Přispěvovatel

Příspěvek od bernardi »

ROMEK píše:a bude to fungovat na zmatnelu alebo zašlú optiku tam píšu ze je to na škrábance urobene v plexi
malo by to ist pokial ti vo svettlomete nestrelila ziarovka a neocmudila ti plexisklo zvnutra ,ja som to cistil vselijakymi zahnutymi dratikami skoro pol dna
Audi A4,1,9Tdi,96kW PD,AVF,avant,quattro,6-kvalt,´02
mysacek
Nováček

Příspěvek od mysacek »

bohužel, očuzené zevnitř to mám také, někdo říkal, že světlo rozdělal násilím a potom slepil silikonem, ale to mi příjde dost násilná metoda...
Naposledy upravil(a) mysacek dne 29 srp 2007, 21:17, celkem upraveno 1 x.
VW Passat B6, 1,9 TDi PD 96kW, 6.ti kvalt a spokojenej úsměv, Opel Corsa 1,7DTi, Suzuki Grand Vitara 1,9 DDiS
ROMEK
Aktivista

Příspěvek od ROMEK »

bernardi píše:
ROMEK píše:a bude to fungovat na zmatnelu alebo zašlú optiku tam píšu ze je to na škrábance urobene v plexi
malo by to ist pokial ti vo svettlomete nestrelila ziarovka a neocmudila ti plexisklo zvnutra ,ja som to cistil vselijakymi zahnutymi dratikami skoro pol dna
to snad ne ale plexisklo mi pripadá také nažlutlé ako keby tam dal niekto silnejsiu žiarovku neviem ako by som to popísal
mr.bora
Přispěvovatel

Příspěvek od mr.bora »

tak kucí.. xerapol som kupil..je to lepší,myslím ty škrábanečky,ale asi se mi rožlo v hlavě a teď jde pěkně vidět skrz plexi a ze vnitř to mám očouzelé.. nějakou metodu neznáte? a ti co mi chcou napsat ať kupim nové-nechajte si to pro sebe,ju.. díky kemoši TDI 6kvalt tak 100kw bi-xenon.. :D
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

nevim, jestli jdou vsechny svetla, ale u sharika jsem odloup plexi docela lehce. Lampa cela ven, oddelat takovy svorky a kdyztak ohrat po obvodu trochu fenem, aby tem cernej tmel zmeknul a slo to krasne. Zpatky jsem to priplac, ani jsem tam silikon nedaval a do svetel netece, je to OK :) jedno svetlo tak 10 minut...
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“