Eko likvidace papírů

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Detailing
Nováček
Odpovědi: 0

Eko likvidace papírů

Příspěvek od Detailing »

Můžete mi poradit kde zlikvidovat papíry z vozu vw passat r.v. 2001?
Auto bylo bourané a jeden kupující si vzal holý skelet karoserie a mě zůstal štítek vin a velký,malý TP a spz.
Popřípadě kdo by mi auto zlikvidoval, samozdřejmě to nebude zadarmo. díky.
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

čestné prohlášení že auto již od roku xyzž neexistuje a k jeho likvidaci došlo ještě před platností nového zákonu o registraci vozidel a poslat to na úřad.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

jestli to tak opravdu je, protože to si poměrně lehce mohou ověřit
jinak je to problém,dneska ti likvidaci bez auta už nikdo neudělá..
ještě mě napadlo sehnat si venku stejné auto a postavit ho na ty stávající doklady..
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

proč to dělat komplikovaně? Udělej si kupní smlouvu s někým v rodině , že mu to auto prodáváš, zruší se ti pojistka, vyrovnáš se s pojišťovnou a čau. Když se ozve kancelář pojistitelů napíšeš jim: "nasrat", a k soudu tě nedají, protože pokud VÍŠ že to auto je PROKAZATELNĚ rozebrané a není ZÁZNAM o tom že by to auto někde jezdilo, tak u soudu nemají šanci uspět. Oni to ví a když se budeš vymlouvat, půjdou po tobě, když jim napíšeš nasrat hnedka z první, ihned budou vědět s kým mají co dočinění a budou vědět že vymahatelnost nula. Kancelář pojistitelů skončila, tak bych se toho nebal. Problém může být že ti dají flastr že jsi to nenahlásil včas, ale tam bych to právě ošetřil tou kupní smlouvou na někoho v rodině a zpět na tebe. ;) A nebo to bezprdele prodej nějaké zemřelé osobě. :roll:

(hm)
jericho-3
Aktivista

Re: Eko likvidace papírů

Příspěvek od jericho-3 »

Detailing píše:Můžete mi poradit kde zlikvidovat papíry z vozu vw passat r.v. 2001?
Auto bylo bourané a jeden kupující si vzal holý skelet karoserie a mě zůstal štítek vin a velký,malý TP a spz.
Takhle jsem dopadl , když mi auto ukradli, zůstal mi klíček a papíry..A nemohl jsem dělat nic, protože jsem to blbec nahlásil..Ty budeš muset sehnat potvrzení o likvidaci...
nepropadat panice...
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

SPZ a papíry do depozitu a oni se časem zruší automaticky...
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
standa123
Aktivista

Příspěvek od standa123 »

Detailing píše:Můžete mi poradit kde zlikvidovat papíry z vozu vw passat r.v. 2001?
co třeba zajít nekam kde auta ekologicky likvidují a zeptat se kolik by stál ten papír o eko. zlikvidování anižbys tam daval auto? Třeba ti za nejakou kačku nekdo ten papír vystaví ;)
superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
pepe276
Aktivista

Příspěvek od pepe276 »

standa123 píše:
co třeba zajít nekam kde auta ekologicky likvidují a zeptat se kolik by stál ten papír o eko. zlikvidování anižbys tam daval auto? Třeba ti za nejakou kačku nekdo ten papír vystaví ;)
Tak tomu už dneska moc nevěřím. Zkoušel jsem to přes známého a nešlo to. Problém je, že se všechno fotí a je to hned na webu a kdykoliv může ekovrakáč přepadnout nějaká kontrola a to hrozí dost velkým průserem a pokutama. To ti zůstal Černý Petr v ruce. Nebylo by nejlepší, kdyby ti to auto ukradli a tys to pak nahlásil? Nebo ať ti ten tnámý, co si bral karoserii, dá tu jeho původní shnilou, nebo nabouranou a ty už se s tím budeš nějak muset poprat a poladit to :)
Peugeot Boxer 2.5TDi THX 79kW 1998
Peugeot 106 1.0 CDZ 37kW 1998
Citroen Jumpy 1.9TD 68 kW 1997
Citroen Berlingo 1.9D 51 kW 2000
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Mě zajímá, když to vyfotí a auto nebo moto není podle origo, tak když to pustí STK, / má tam mustr nebo ne?/, tak v ústředně to porovnají podle origo snímku a bude to jiné, co udělají? Zda jen padne STK a musí se stroj uvést do origo stavu nebo zda rovnou vezmou papíry..
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“