Eko likvidace papírů
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Eko likvidace papírů
Můžete mi poradit kde zlikvidovat papíry z vozu vw passat r.v. 2001?
Auto bylo bourané a jeden kupující si vzal holý skelet karoserie a mě zůstal štítek vin a velký,malý TP a spz.
Popřípadě kdo by mi auto zlikvidoval, samozdřejmě to nebude zadarmo. díky.
Auto bylo bourané a jeden kupující si vzal holý skelet karoserie a mě zůstal štítek vin a velký,malý TP a spz.
proč to dělat komplikovaně? Udělej si kupní smlouvu s někým v rodině , že mu to auto prodáváš, zruší se ti pojistka, vyrovnáš se s pojišťovnou a čau. Když se ozve kancelář pojistitelů napíšeš jim: "nasrat", a k soudu tě nedají, protože pokud VÍŠ že to auto je PROKAZATELNĚ rozebrané a není ZÁZNAM o tom že by to auto někde jezdilo, tak u soudu nemají šanci uspět. Oni to ví a když se budeš vymlouvat, půjdou po tobě, když jim napíšeš nasrat hnedka z první, ihned budou vědět s kým mají co dočinění a budou vědět že vymahatelnost nula. Kancelář pojistitelů skončila, tak bych se toho nebal. Problém může být že ti dají flastr že jsi to nenahlásil včas, ale tam bych to právě ošetřil tou kupní smlouvou na někoho v rodině a zpět na tebe.
A nebo to bezprdele prodej nějaké zemřelé osobě.

Re: Eko likvidace papírů
Takhle jsem dopadl , když mi auto ukradli, zůstal mi klíček a papíry..A nemohl jsem dělat nic, protože jsem to blbec nahlásil..Ty budeš muset sehnat potvrzení o likvidaci...Detailing píše:Můžete mi poradit kde zlikvidovat papíry z vozu vw passat r.v. 2001?
nepropadat panice...
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
co třeba zajít nekam kde auta ekologicky likvidují a zeptat se kolik by stál ten papír o eko. zlikvidování anižbys tam daval auto? Třeba ti za nejakou kačku nekdo ten papír vystavíDetailing píše:Můžete mi poradit kde zlikvidovat papíry z vozu vw passat r.v. 2001?

superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Tak tomu už dneska moc nevěřím. Zkoušel jsem to přes známého a nešlo to. Problém je, že se všechno fotí a je to hned na webu a kdykoliv může ekovrakáč přepadnout nějaká kontrola a to hrozí dost velkým průserem a pokutama. To ti zůstal Černý Petr v ruce. Nebylo by nejlepší, kdyby ti to auto ukradli a tys to pak nahlásil? Nebo ať ti ten tnámý, co si bral karoserii, dá tu jeho původní shnilou, nebo nabouranou a ty už se s tím budeš nějak muset poprat a poladit tostanda123 píše:co třeba zajít nekam kde auta ekologicky likvidují a zeptat se kolik by stál ten papír o eko. zlikvidování anižbys tam daval auto? Třeba ti za nejakou kačku nekdo ten papír vystavíDetailing píše:Můžete mi poradit kde zlikvidovat papíry z vozu vw passat r.v. 2001?

Peugeot Boxer 2.5TDi THX 79kW 1998
Peugeot 106 1.0 CDZ 37kW 1998
Citroen Jumpy 1.9TD 68 kW 1997
Citroen Berlingo 1.9D 51 kW 2000
Peugeot 106 1.0 CDZ 37kW 1998
Citroen Jumpy 1.9TD 68 kW 1997
Citroen Berlingo 1.9D 51 kW 2000