Škoda Superb - Navigace

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Krki
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Škoda Superb - Navigace

Příspěvek od Krki »

Dobrý den všem,

mám dotaz. Mám svého Superba r.v. 2014, kterého jsme kupoval nového v ČR, a protože se mě nechtělo dávat asi 40 tkč za originální navigaci Škoda Columbus, tak jsem si tam dal to základní radio + telefon + hlasové ovládání telefonování. Nicméně nyní se mě do ruky dostal firemní Superb který je r.v. 2010, který má najetý mrak / přes 4 kila / ale má tam navigaci Škoda Columbus. Tohoto ojetého Supa se budu zbavovat, a dotaz zní:
- jde mezi sebou přehodit tyto 2 věci? Radio Bolero a navigaci Columbus?
- co je k tomu potřeba? Je potřeba něco dokupovat, anebo se to "jen" přehodí?
- jak je to pracné a kolik to tak stojí?
- bude pak vše funkční tak jak původně bylo? / radio, sound system,...telefonování, hlasové ovládáni../

Děkuji všem za odpověď,

Martin
tuningha
Přispěvovatel

Re: Škoda Superb - Navigace

Příspěvek od tuningha »

Krki píše:Dobrý den všem,

mám dotaz. Mám svého Superba r.v. 2014, kterého jsme kupoval nového v ČR, a protože se mě nechtělo dávat asi 40 tkč za originální navigaci Škoda Columbus, tak jsem si tam dal to základní radio + telefon + hlasové ovládání telefonování. Nicméně nyní se mě do ruky dostal firemní Superb který je r.v. 2010, který má najetý mrak / přes 4 kila / ale má tam navigaci Škoda Columbus. Tohoto ojetého Supa se budu zbavovat, a dotaz zní:
- jde mezi sebou přehodit tyto 2 věci? Radio Bolero a navigaci Columbus?
- co je k tomu potřeba? Je potřeba něco dokupovat, anebo se to "jen" přehodí?
- jak je to pracné a kolik to tak stojí?
- bude pak vše funkční tak jak původně bylo? / radio, sound system,...telefonování, hlasové ovládáni../

Děkuji všem za odpověď,

Martin
bude ti to fungovat ... mozno to bude treba kodovat ale to zistis .... vag kabel ti nato staci ...
Pitrs2
Přispěvovatel

Příspěvek od Pitrs2 »

Radio jako takovy fungovat bude, ale budes potrebovat PIN (mel by byt v prirucce k autu /radiu), pak pravdepodobne upravit kodovani.

Vetsi zadrhel bude to, ze jelikoz Bolero nema navigaci, budes muset dokoupit GPS antenu pro Columbuse (tedy pokud ji nevyndas z druheho auta spolecne s radiem)
Skoda Octavia II RS TDI CEGA 125kW
VCDS 18.x.x
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“