Kde poridit spojku??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kde poridit spojku??
Zdavim vsechny. Potreboval bych poradit. Zdejsi celn Paja19 tu prodaval spojky ale momentalne zadne nema a ja nutne potrebuju spojku za cca stejny peniz jako od Paji. Muzete mi prosim poradit kde spojku koupit aby to nebyla nejaka sragora?? Spojka by byla na Leona ARL a chtel bych ji nechat predoblozit u Renovaku. Nevite na kolik mm se nechava lamela predoblozit aby pak nebyl s necim problem?? Nekde jsem se docetl ze origo lamela ma 3,2mm ale jestli to tak je nevim. Diky moc za rady 

Seat Leon FR - egr off, 188PS, 408Nm Chip by Gragpower
-
- Aktivista
Kde poridit spojku??
Hluboko do kapsy nemam ale zase nechci davat pres 20 tisic za spojku. A od Paji co si lidi kupovaly tak ze v pohode a to bylo cca 11 tisic tak jsem myslel v cenovy relaci 10-15 tisic jestli doporucite nejaky obchod.
-
- Aktivista
Re: Kde poridit spojku??
[quote="Pilott"]Zdavim vsechny.
kde bydlíš
kde bydlíš
Autorozvody.cz
V pohodě seženeš spojkovou sadu kolem 10 tisíc
Autodily-cardo.cz má ceny stejný jako autorozvody, takže tam taky.
Hlavně ne Autokelly, tam to všechno maj tak 3x dražší
V pohodě seženeš spojkovou sadu kolem 10 tisíc
Autodily-cardo.cz má ceny stejný jako autorozvody, takže tam taky.
Hlavně ne Autokelly, tam to všechno maj tak 3x dražší

Podložky do turba (66/81 kW) pro vymezení vůle kvůli zanášení z kalený oceli v různých tloušťkách. Cena za sadu 100,-. Pište na mail masfeild@seznam.cz nebo tel. 732 11 84 11
Kde poridit spojku??
A nevite nekdo na kolik mm mam nechat dat predoblozit tu lamelu u Renovaku aby to slapalo jak ma??
Jestli chceš koupit novou spojku, tak přeobložení neřeš. Nebo tam chceš dát jinou lamelu?
Podložky do turba (66/81 kW) pro vymezení vůle kvůli zanášení z kalený oceli v různých tloušťkách. Cena za sadu 100,-. Pište na mail masfeild@seznam.cz nebo tel. 732 11 84 11
Kde poridit spojku??
No radsi bych to nechal rovnou predoblozit mam v aute uz pres 190 koni a kroutak okolo 420 tak bych nerad za rok nechaval zase rozebirat auto kvuli tomu ze zacne prokluzovat. Chci to poslat do Renovaku aby mi na to daly HDS a budu mit klid, s vykonem vys uz asi neplanuju.
Až ti ten set přijde, tak na lamele bude napsaná síla. Nebo aspoň Sachs to tak má. Případně to můžeš změřit šuplérou. V Renovaku by měli vědět, co tam dát, ale maj síly myslim 3,2 3,5 3,8 a 4mm, takže se nemusej úplně přesně trefit, což nevadí, pokud to teda neposerou a seknou se třeba o 1mm...
Oct asv 2000, DieselPower
Kde poridit spojku??
Udajne by mela byt origo sila 3,2 mm. Kdyz to tak bude tak mam nechat predoblozit na 3,2mm nebo 3,5 mm?? Neco uz jsem tady na foru o tom cetl a kdyz byla lamela silnejsi tak nevypinala spojka a to bych nerad protoze to bude mit v servisu a musel bych platit dvakrat praci

Jestli chceš koupit novou spojku, tak přeobložení neřeš. Nebo tam chceš dát jinou lamelu?