Jaké turbo do fabie
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jaké turbo do fabie
Ahoj, jaké turbo dát do fabie, abych se s nim dostal přes 200hp?
Pokud někdo máte nějaké k dipozici, tak i s cenou, díky
Pokud někdo máte nějaké k dipozici, tak i s cenou, díky
Fabia 1,9tdi combi, chip, vstřiky z ARL 456.000km a stále jezdím 

no já nevím, k tomu by se spíš měl vyjádřit někdo, kdo tam to turbo má.
stejně nechápu, že je tu tolik frajerů a ještě nikdo nebyl schopen udělat do 1,9 TDI biturbo...něco ve stylu 1749 VB + třeba to turbo z 3,0TDI. To by jako dvojka mohlo šlapat dobře, nebo se mýlím?
Jinak takový poznatek. S bráchou jsme udělali chlazení IC pomocí CO2 skrz takovou měděnou spirálu umístěnou přímo před IC (prý už to tu někdo dělal, ale vážně jsem to neokopíroval). Normálně hadice natažené za přední sedadlo, aby se tam dal hasičák a nepotřeboval jsem druhého, aby mi IC chladil zepředu (zkoušel jsem to v P. Týncy, ale tam mi došel před sprintem). Ale k jádru věci...napadlo nás, proč, když už tam vedeme to CO2, nechladit i vzduch jdoucí do airboxu. Udělala se podobná spirála, která se narvala přímo do airboxu pod papírový filt. Chybou ale bylo, že jsem stejně jako u spirály na IC udělali do ní dírky, takže po uvedení hasičáku do chodu motor chípl (určo kvůli váze vzduchu). Tudíž se udělá nová spirála, ale jen bez direk, aby chladila a nefoukala CO2 do sání. Pro toho, kdo by se mi chtěl smát ( a klidně může) ..náklady cca. 500Kč, tak proč to nezkusit. Jinak nějaká firma dělal chlazení vzduchu sání pomocí CO2 do Meganu Sport 2,0 T a prý získala 38 koní.

Jinak takový poznatek. S bráchou jsme udělali chlazení IC pomocí CO2 skrz takovou měděnou spirálu umístěnou přímo před IC (prý už to tu někdo dělal, ale vážně jsem to neokopíroval). Normálně hadice natažené za přední sedadlo, aby se tam dal hasičák a nepotřeboval jsem druhého, aby mi IC chladil zepředu (zkoušel jsem to v P. Týncy, ale tam mi došel před sprintem). Ale k jádru věci...napadlo nás, proč, když už tam vedeme to CO2, nechladit i vzduch jdoucí do airboxu. Udělala se podobná spirála, která se narvala přímo do airboxu pod papírový filt. Chybou ale bylo, že jsem stejně jako u spirály na IC udělali do ní dírky, takže po uvedení hasičáku do chodu motor chípl (určo kvůli váze vzduchu). Tudíž se udělá nová spirála, ale jen bez direk, aby chladila a nefoukala CO2 do sání. Pro toho, kdo by se mi chtěl smát ( a klidně může) ..náklady cca. 500Kč, tak proč to nezkusit. Jinak nějaká firma dělal chlazení vzduchu sání pomocí CO2 do Meganu Sport 2,0 T a prý získala 38 koní.
Bez kouře není legrace.
a co by si z toho mal ? myslim ze nic.devonrex píše:no já nevím, k tomu by se spíš měl vyjádřit někdo, kdo tam to turbo má.stejně nechápu, že je tu tolik frajerů a ještě nikdo nebyl schopen udělat do 1,9 TDI biturbo...něco ve stylu 1749 VB + třeba to turbo z 3,0TDI. To by jako dvojka mohlo šlapat dobře, nebo se mýlím?
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro