klepání motoru při dobržďování octavia ahf

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kovark
Nováček
Odpovědi: 0

klepání motoru při dobržďování octavia ahf

Příspěvek od kovark »

Zdravím všechny.

Mám škodu octavii rok 99 motor ahf najeto asi +-300 tisíc bazar něco stočil.Při dobrždění auta před křižovatkou nebo kdekoli kde zpomalím asi tak na 20 km/h se celé auto třepe a pak když už stojí tak se ustálí.Pročetl jsem zde toho celkem dost (asi všechno) a jediné co mi zatím pomohlo je odpojení spínače spojky.Řídící jednotka má číslo 038906018AM a podle všeho má právě tu vadu že dochází k onomu efektu.Spojka je nová a dal se komplet luk i s dvouhmotou.Před výměnou tam byla jednohmota s kterou to sice nedělalo ale byli jiné problémy tak šla ven.
A teď mě zajímá jestli má smysl shánět jednotku a řešit to nebo to nechat být a jezdit s odpojeným spínačem,protože nikdo už neřekl jestli ten odpojený spínač něčemu vadí nebo ne.

Děkuji za jakékoli info
TKTDI
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od TKTDI »

Přesně to samé dělalo i mé AHF, které mělo poctivých 130tis. řešil jsem to dlouho, ale na nic jsem nepřišel. Když jsem měl zapnutou klimu a tím pádem byl motor v zátěži, tak to nikdy neudělalo, jinak pokaždé.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“