SUP II 1.8TSI 4x4
Moderátoři: šulda, Moderátoři
SUP II 1.8TSI 4x4
Brat ? Nebrat ? Pokud ne co raději vzít? 2.0TDi ?
Kámoš o tom pořád básní ale mě se to TSi moc nelíbí...
díky
Kámoš o tom pořád básní ale mě se to TSi moc nelíbí...
díky
3děti žena pes tak to jedině rakev nebo vlek a nechtěl bych tahat sirku kdo bude v rakvi 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
no já se obávám že už se skoro rozhodl, ten jen čekám s čím přijede - určitě nějaká leštěnka po německým doktorovi nebo právníkovi se 120tis.km a podloženo serviskou oraženou naposled předevčírem....
co tam pak mám čekat za vyjeby ? rozvody ? haldex ? další překvápka ? nikdo sem s tím to motorem nejezdí, v práci jsme měli dvě OII ale tam to jezdilo,ale cokoliv se stane tak se pořeší za baťoh ve značkovým servise a nikdo o tom nemluví
on čeká že to koupí a 10 let na to nebude muset máknout ( teď má OI ASV... )
co tam pak mám čekat za vyjeby ? rozvody ? haldex ? další překvápka ? nikdo sem s tím to motorem nejezdí, v práci jsme měli dvě OII ale tam to jezdilo,ale cokoliv se stane tak se pořeší za baťoh ve značkovým servise a nikdo o tom nemluví
on čeká že to koupí a 10 let na to nebude muset máknout ( teď má OI ASV... )
tsi
Ted jsem řešil kamarádovo 1.8 tsi CDAA v octě 2 2009.. Nevím jaký kody motoru jsou v supu, ale tenhle měl 106tis poctivejch a skočil mu rozvod o zub.. Mají vysírací napínák, ale už by to mělo bejt nahrazený spolehlivějším a co jsem do toho lezl, tak už rozvody jednou dělaný byli, takže otázka co se s tím v minulosti stalo. Možná už to u novějších vychytali, ale ty první měli problémy právě s rozvodama
Ex: A3 ASZ ..... 300PS :,-(
O2 turbobéňo BWA... 280PS
Akt.: Cupra 1p 2.0 tfsi 370ps/550nm
Passat B7 CR .. profituning
O2 turbobéňo BWA... 280PS
Akt.: Cupra 1p 2.0 tfsi 370ps/550nm
Passat B7 CR .. profituning
Re: tsi
A olejíček mu zatím nechutná? Kromě napínáku je třeba vyměnit i nesmrtelný řetěz, stačí jen ten pro vačky, má to další dva, ty problém nejsou ... K napínák to seriově dostalo cca od 5.3.2012, modifikované řetězy to jako serie nemělo, na ty došlo až po výběhu OII pro modely, co se jely dál ...Prospeedy píše:Ted jsem řešil kamarádovo 1.8 tsi CDAA v octě 2 2009.. Nevím jaký kody motoru jsou v supu, ale tenhle měl 106tis poctivejch a skočil mu rozvod o zub.. Mají vysírací napínák, ale už by to mělo bejt nahrazený spolehlivějším a co jsem do toho lezl, tak už rozvody jednou dělaný byli, takže otázka co se s tím v minulosti stalo. Možná už to u novějších vychytali, ale ty první měli problémy právě s rozvodama