vag-com usb?

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

ef.K0
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

vag-com usb?

Příspěvek od ef.K0 »

Mam OBD2 kabel a kupil som novy notebook a nemam tam seriovy port kam som kabel pripajal, da sa kupit taky kabel, ktory ma ten seriovy port a na druhej strane ma USB konektor.Musim mat na to nejaky iny VAG-COM ktory podporuje USB?Ak ano mohli by ste mi hodit link aj s crackom kde to najdem.Dakujem...
kevino
Aktivista

Re: vag-com usb?

Příspěvek od kevino »

ef.K0 píše:Mam OBD2 kabel a kupil som novy notebook a nemam tam seriovy port kam som kabel pripajal, da sa kupit taky kabel, ktory ma ten seriovy port a na druhej strane ma USB konektor.Musim mat na to nejaky iny VAG-COM ktory podporuje USB?Ak ano mohli by ste mi hodit link aj s crackom kde to najdem.Dakujem...
1000x preberana tema pouzi HLEDAT potom sa mozeme bavit dalej.... (LOL)
ef.K0
Přispěvovatel

Příspěvek od ef.K0 »

noo hladal som to, ale nenatrafil som na nic...pomoz kusok...
Package
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Package »

tak si slabo hladal....hore je funkcia HLADAJ
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..
ef.K0
Přispěvovatel

Příspěvek od ef.K0 »

pls tak mi s tym pomozte, potrebujem to vyriesit cim skor....
maniacdewil
Přispěvovatel

Příspěvek od maniacdewil »

potřebuješ bud tento kabel http://www.motordiag.cz/motordiag/produ ... kabely/010 a nebo ke svemu stavajícímu kabelu tenhhle převodník http://www.motordiag.cz/motordiag/produ ... kabely/060 ;) program ti stačí ten tvuj
CHYTRÝ MUŽ,DAROVANÉ OPICI DO OČÍ NEPLIVE :-)
ef.K0
Přispěvovatel

Příspěvek od ef.K0 »

cize, ked si kupimnormalny klasicky prevodnik redukciu com usb tak to fungovat nebude?Teda ak nekupim taku redukciu aka je na tom obrazku v tom linku...
moravka
Sběrač informací

Příspěvek od moravka »

já si myslím že by to mělo fungovat i s redukcí z COM na USB i bez převodníku
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

moravka píše:já si myslím že by to mělo fungovat i s redukcí z COM na USB i bez převodníku
dalsi tvrdohlavec (wallbash) lacne prevodniky do cca 500 Sk su shit. muis kupit ten drahsi za ccxa 1000 Sk a dalej sa mi uz nechce ani pisat ani vysvetlovat.... najdite si to (hm)
Vopi
Přispěvovatel

Příspěvek od Vopi »

Stačí koupit převodník USB->COM, který je proveden pomocí FTDI chipu - s těmito převodníky je obecně odzkoušeno, že programy chodi bez problému - tedy alespoň já mám tu zkušenost. U ostatních redukci bývají většinou problemy a některé aplikace pak chodi špatně či nechodí vůbec !

Nebo jak již bylo napsano, kup si VAG KKL kabel v provedení USB, ale tyto kabely mají v sobě stejný převodník FTDI, takže výjde levněi koupit redukci !

zkus mrknout sem :
http://www.gme.cz/index.php?action=deta ... pict=&jaz=
djvoloda
Přispěvovatel

Příspěvek od djvoloda »

kevino píše:
moravka píše:já si myslím že by to mělo fungovat i s redukcí z COM na USB i bez převodníku
dalsi tvrdohlavec (wallbash) lacne prevodniky do cca 500 Sk su shit. muis kupit ten drahsi za ccxa 1000 Sk a dalej sa mi uz nechce ani pisat ani vysvetlovat.... najdite si to (hm)

Blbost nie vsetko drahe je kvalitne ja som si kupil tu redukciu a vysla ma v prepocte na sk 250sk a funguje to na 100%. Ak mozem poradit zajdi na www.ebay.co.uk a tam najdes vsetko a za super ceny tak to robim ja, a mimochodom ten adapter som kupil s Hok-Kongu a tu je obrazok

Obrázek
Octavia Elegance 2003 1,9 TDI 81kw, ASV
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

djvoloda píše:
kevino píše:

Blbost nie vsetko drahe je kvalitne ja som si kupil tu redukciu a vysla ma v prepocte na sk 250sk a funguje to na 100%. Ak mozem poradit zajdi na www.ebay.co.uk a tam najdes vsetko a za super ceny tak to robim ja, a mimochodom ten adapter som kupil s Hok-Kongu a tu je obrazok

Obrázek

ake ovladace úpouziva ten adapter ? a skusal si diagnostikovat aj budiky napr na passate ?
ef.K0
Přispěvovatel

Příspěvek od ef.K0 »

takze, zakupil som USB --> COM kabel, a nedari sa mi to spojazdnit.Aku verziu VAG-COMu mam pouzit?K tomu kablu som dostal instalacne cd, resp. cd s drivermi.Skusal som naistalovat driveri z usb_kll ale to neslo...Pomozete mi s tym pls?Dost je to surne.
fireblademan
Přispěvovatel

Příspěvek od fireblademan »

djvoloda
Přispěvovatel

Příspěvek od djvoloda »

kevino píše:
djvoloda píše:
kevino píše: dalsi tvrdohlavec (wallbash) lacne prevodniky do cca 500 Sk su shit. muis kupit ten drahsi za ccxa 1000 Sk a dalej sa mi uz nechce ani pisat ani vysvetlovat.... najdite si to (hm)

Obrázek

ake ovladace úpouziva ten adapter ? a skusal si diagnostikovat aj budiky napr na passate ?

mam k tomu aj cd s ovladacom ked to nainsatlujem tak sa to sprava ako keby som mal com port, a diagnostiku som robil na mojom aute aj budikov proste funguje to na 100% vsetko aj zakladne nastavenia mozem mam cabel HEX-COM-CAN, este nieco?
Octavia Elegance 2003 1,9 TDI 81kw, ASV
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“