Zkus shodit ten plastovej dekl motoru, jestli to bude delat taky. Obcas to delaj ty plasty, jak se mlatej o blok pri vybracich. Plast je ulozen pruzne v silentbloku a casem se taky vymele, nebo praskne.
fabiátor píše:Zkus shodit ten plastovej dekl motoru, jestli to bude delat taky. Obcas to delaj ty plasty, jak se mlatej o blok pri vybracich. Plast je ulozen pruzne v silentbloku a casem se taky vymele, nebo praskne.
. Auto má dva roky..Predné silentbloky na kryte mi menili dva týždeň dozadu..A hlavne zvuk následne zmizne...Objavuje sa to posledné dni iba pri rannom štarte.
tak sundej spodní kryt a poslouchej odkud zvuk jde,myslím že to bude ze spojky,už jsem to řešil na automatu a byl to setrvák,projevovalo se to přesně tak a dělalo to jen studené v zimě po startu.
yardarytarda píše:tak sundej spodní kryt a poslouchej odkud zvuk jde,myslím že to bude ze spojky,už jsem to řešil na automatu a byl to setrvák,projevovalo se to přesně tak a dělalo to jen studené v zimě po startu.
pevne verím že to bude niečo ine..Zotrvak som mal pokazený na forde a prejavovalo sa to trochu ináč..