Rozvody AFN problém
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Rozvody AFN problém
Zdravím, dělám známému rozvody na AFN. Shodil jsem řemen zaaretoval váčku na pravítko kolík na čerpadlo. Jenže kamarádovi někdo měnil spojku i se setrvakem a ryska na setrvaku nevychází někde na HU. Bude to fungovat když vyhodím první vstřikovač a natočím motor do HU? Nebo jaký postup by jste zvolili?
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Setrvák jde namontovat pouze jedním způsobem, takže tam chyba nebude. Ta bude spíš na druhé straně kliky a to u kolečka rozvodů, takže kolečko sundat a zřejmě bude vyčvachtaný, takže ofrézovat kliku a nový kolečko + šroub 

Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
-
- Aktivista
Ahoj taky sem se s tímhle setkal byla to alhambra AFN a značka na setrváku nebyla vůbec. Vyhod vstřik dej ho do horní uvratě prvního válce dej tam nejlépe digi posuvku a zkus točit klikou dokud nebude píst klesat v tom místě si udělej značku třeba přes okýnko na setrváku a pak to samé na drouhou stranu. Střed mezi ryskama pak bude přesná horní uvrat. Na tomto autě sem dělal rozvody už čtyřikrát a vše je ok.Hodně štěstí.
Audi 80 B4 tdi 96kw
Audi A4 B5 1.9 tdi 81kw quttro
Audi A4 B5 1.9 tdi 81kw quttro
Je to kolikrát detektivní práce, chce to kolikrát očistit hadrem napuštěným benzinem celou plochu kolem dokola a baterčičkou sledovat značku. Koncern bohužel není tak inteligentní jako jiné firmy, které udělaly v setrváku např. zářez. Oni musí patrně ručně klepnout nitkový otisk symbolu Hů. Ti už dostali jmen magoři..
nepropadat panice...
-
- Přispěvovatel
Ahojte. Máte někdo prosím nějakou fotku tě značky na setrvaku zkrz to okénko? Taky jsem nenašel a teď nemám jistotu přesností. Minulé rozvody mi dělal zdejší guru tak jsem si tam nešikovně ale přece udělal značku zvyraznovacem abych tam něco viděl přes tu splet hadic a drátů tak jak to bylo ale jestli mi to na setrvaku uteklo o 3mm si nejsem jistý . . Jede to fajn, spotřeba taky pěkná ale více pokuruje. Děkuji za případné reakce..ještě mě napadá že ten předvstřik zkouknu a udělám podle požadované hodnoty jak jsem se tu dočetl
VW sharan 81kw AVG
Škoda Felicia combi 1.3MPi
Škoda Felicia combi 1.3MPi