zdravim vas, vcera pri stupani v prudkom kopci mi zacalo nieco buchat, na rovinke nieje pocut nic, dnes som pozrel na jame ci nahodou niesu povolene sroby od prevodovky a pritom zistil toto (vid video), riesit celu poloos alebo klby? klby boli inak vsetky 4 menene asi rok a pol dozadu
meyle a ruville , este jednu vec som zabudol, ten vnutorny klb jeden prave na tejto dlhej poloosi sa mi asi po pol roku po vymene povolil tak ze vsetkych 6 srobov bolo vonku, az som sa cudoval ze neupadli uplne , dotiahli sa, bol klud chvilu a teraz zas toto
to je prave ten vnutorny takze radsej objednam ten rovno novy a hotovo, co hovorite na SKF pripadne LOEBRO? tam je cena cca rovnaka alebo priplatit na SPIDAN?
janci11 píše:to je prave ten vnutorny takze radsej objednam ten rovno novy a hotovo, co hovorite na SKF pripadne LOEBRO? tam je cena cca rovnaka alebo priplatit na SPIDAN?
LOBRO a SPIDAN jedno a totez..Ja jsem daval SKF a drzi uz 40 tis km.Mam ale 66 kw bez uprav a jezdim defenzivne.
janci11 píše:no ja prave planujem cca 170PS/380Nm takze asi radsej ten LOBRO ?
No divej..LOBRO poloosy daval koncern (myslim,ze nejen koncern) do prvovyroby..Znacka LOBRO a SPIDAN patri do korporatu GKN..
Netusim na jaky kroutak jsou ty klouby stavene,ale snad tam vyse zminovane chvili vydrzi.