No tak to je dobrý...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
No tak to je dobrý...
http://www.auto.cz/za-stocena-pocitadla ... lem-105776
Jenže už jsem se setkal i s tím že špatný stav zadal technik do systému a to už nejde opravit a z auta je stočenka a nechtěj to ani v bazaru...
Jenže už jsem se setkal i s tím že špatný stav zadal technik do systému a to už nejde opravit a z auta je stočenka a nechtěj to ani v bazaru...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Takže hlídat, co napíše technik na STK. Nic jiného nám nezbývá. Ti, kterým se něco podobného v minulosti stalo, mají asi Smolíčka. Nechci být škodolibý, ale dobře jim tak. Mají si vše kontrolovat.
Nám, kteří máme tachometry v pořádku a nemáme potřebu s nimi manipulovat, se takový zákon líbí a vůbec se nás netýká. Tachometry jsou v ČR největším legálním podvodem a mně osobně to už léta pořádně sere.
Takže za mě obě ruce nahoru!!!
Nám, kteří máme tachometry v pořádku a nemáme potřebu s nimi manipulovat, se takový zákon líbí a vůbec se nás netýká. Tachometry jsou v ČR největším legálním podvodem a mně osobně to už léta pořádně sere.
Takže za mě obě ruce nahoru!!!
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Jestli to není nějaký fake, tak je to pěkný. Asi před měsícem jsem byl na technický a teď jsem mrknul na protokol a technik tam přiklepnul jedno číslo, takže tam mám 1,5 milionu km. Asi mě za dva roky zavřou..... příští týden tam jedu ať to nějak opraví nebo dají potvrzení na příští technickou.
Octavia combi TDi ASV + Reesha chip prodáno
VW Sharan TDI
VW Sharan TDI
Já mám trochu jiný problém, tachometr mi nejde na T4 a na STK technik jen zakroutil hlavou, že je tam na km přesně co před 2 lety ..A čeká mne to příští týden..Měl by mne vyhodit, auto bez tachometru je asi problém..Zato asi dodržuji, jedu po městě vždy podle ostatních nejpomalejších.. 

nepropadat panice...
Mě to stočili na STK před 3 lety o 100 tisíc, podíval jsem se měsíc po STK na https://www.kontrolatachometru.cz a na místo 140 tam bylo 40...
Asi v tom jedou také a stáčení to ofiko 

Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
-
- Přispěvovatel
to že to budeš hlídat ti nic nepomůže když se někdo uklepne a nezapíše se mu jednička a má místo 140 jen 40 už to nejde opravit!!!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower