Elektrokompresor

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Stali
Nováček
Odpovědi: 0

Elektrokompresor

Příspěvek od Stali »

Ahoj nevíte kde bych sehnal elektrokompresor do auta?? za rozumnou cenu??
Vecernicek
Přispěvovatel

Příspěvek od Vecernicek »

jak to vypadá a kčemu to je? Jsem viděl jedenn v hypernově na nafukování kol (LOL) (rofl)
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Vecernicek píše:jak to vypadá a kčemu to je? Jsem viděl jedenn v hypernově na nafukování kol (LOL) (rofl)
Za 155,- kč :) No ale funguje. :) Umí natlačit až 16 bar,ale než nafoukne prázdné kolo.... Mám ho hozený v rezervě a možná jednou budu rád,že tam je, (noteeth)
Stali
Nováček

Příspěvek od Stali »

Bugs.Bunny píše:
Vecernicek píše:jak to vypadá a kčemu to je? Jsem viděl jedenn v hypernově na nafukování kol (LOL) (rofl)
Za 155,- kč :) No ale funguje. :) Umí natlačit až 16 bar,ale než nafoukne prázdné kolo.... Mám ho hozený v rezervě a možná jednou budu rád,že tam je, (noteeth)
Takže se jako dá koupit v hypernově jo?? A myslíš že by šel koupit i v obi?? nebo Baumaxu??
vilik
Přispěvovatel

Příspěvek od vilik »

Bugs.Bunny píše:
Jo, jenže nafoukneš sotva jedno kolo a roztaví se ti teplem. Tohle dobré tak maximálně na nafukování lehátek na koupaliště. Na kompresoru zas moc nešetři a kup si pořádný, kovový. A ne někakou plastovou imitaci.

Třeba tenhle: http://www.sukorady.cz/pro/919
Mám ho a je super.
VW Sharan
1.9 TDI PD
Stali
Nováček

Příspěvek od Stali »

vilik píše:
Bugs.Bunny píše:
Jo, jenže nafoukneš sotva jedno kolo a roztaví se ti teplem. Tohle dobré tak maximálně na nafukování lehátek na koupaliště. Na kompresoru zas moc nešetři a kup si pořádný, kovový. A ne někakou plastovou imitaci.

Třeba tenhle: http://www.sukorady.cz/pro/919
Mám ho a je super.
Ten je pěknej a určitě něco vydrží. Jdu do něj díky moc
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“