turbo 1.9 tdi 81 kw po smrti
Moderátoři: šulda, Moderátoři
turbo 1.9 tdi 81 kw po smrti
Zdravím všechny, mám škodu octavii 1.9 tdi 81 kw, r.v. 2004. Dnes jsem jel, za jízdy rána a auto chcíplo, po chvíli jsem nastartoval, cvakavé zvuky z motoru. Auto jsem raději odtáhnul, doma jsem vyndal turbo a zjistil jsem, že je po smrti, uvnitř se rozlítlo. Jen se chci zeptat, kde koupit nějaký dobrý repasovaný turbo, máte někdo zkušenosti? Díky za radu
Re: turbo 1.9 tdi 81 kw po smrti
https://www.janousek-motorsport.cz/vencik11 píše:Zdravím všechny, mám škodu octavii 1.9 tdi 81 kw, r.v. 2004. Dnes jsem jel, za jízdy rána a auto chcíplo, po chvíli jsem nastartoval, cvakavé zvuky z motoru. Auto jsem raději odtáhnul, doma jsem vyndal turbo a zjistil jsem, že je po smrti, uvnitř se rozlítlo. Jen se chci zeptat, kde koupit nějaký dobrý repasovaný turbo, máte někdo zkušenosti? Díky za radu
preplach olejoveho systemu, IC, vzduchovych hadic, novy olej, filtre...nove turbo, po 1000km znova vymenit olej...
repas som davno prestal montovat...aspon teda u nas na SR len problemy s tym! (teda okrem factory repasu, ale to je skoro cena noveho turba)
repas som davno prestal montovat...aspon teda u nas na SR len problemy s tym! (teda okrem factory repasu, ale to je skoro cena noveho turba)
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
Můžu potvrdit, mám od Rema turbo Strakonice zrepasový obtok KKK na AGR, tlačím 1.2B na tom prckovi a funguje parádněJarda S. píše:Rema turbo strakonice dělá dobře ale za repas dáš 10![]()

Octavia II TDi RS CEGA
Leon FR TDi ARL
Octavia I TDi AHL - EX
Octavia I AGU EnginePower 1.8T K03s/Saab injector/fmic - EX
Passat B6 TDi BXE - EX
Golf IV TDi AGR MoraviaTuning FB sprint 502 - EX
Octavia I 1.6 AKL - EX
Leon FR TDi ARL
Octavia I TDi AHL - EX
Octavia I AGU EnginePower 1.8T K03s/Saab injector/fmic - EX
Passat B6 TDi BXE - EX
Golf IV TDi AGR MoraviaTuning FB sprint 502 - EX
Octavia I 1.6 AKL - EX
Kolega z bývalé práce od nich kupoval na Sharana AFN a pak na nějaké Laguny 1.9Dci a 2.2Dci.
My jsme kupovali na firemního Focuse 1.6TDCi, je teda pravda, že někdo mírně posunul kompresorovou část, takže se turbo muselo poslat zpět aby jí přesadili do správného stavu ( chyba se holt stane ), ale jinak bylo turbo pěkně zpracované a funguje bez problémů, jak náběhem, tak hlukovým projevem. A hlavně cena byla příznivá.
My jsme kupovali na firemního Focuse 1.6TDCi, je teda pravda, že někdo mírně posunul kompresorovou část, takže se turbo muselo poslat zpět aby jí přesadili do správného stavu ( chyba se holt stane ), ale jinak bylo turbo pěkně zpracované a funguje bez problémů, jak náběhem, tak hlukovým projevem. A hlavně cena byla příznivá.