Octavia CUP

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Vici
Aktivista
Odpovědi: 0

Octavia CUP

Příspěvek od Vici »

Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

To jsem zvědav, co k tomu kluci napíšou...?
Celé to může být i úplně jinak..........?
GIV Variant TDi ???kW
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

o co de? Tak ať si tam dají očipované originální jednotky a ať ukážou co je v jezdících a né v elektronice. (wallbash)
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

Zavody jsem prestal sledovat uz davno nema to smysl.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

No podle mě bylo prosazení DSG jen z důvodu účasti "celebrit" a těch co na to mají a chtějí se svézt, zřejmě si to kluci z DP nevymysleli jen se museli držet nějaký směrnice co někdo vymyslel a trošku otázka mimo kolik závodních okruhových vozidel je v automatu že se tak směle ptám....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Rolan
Přispěvovatel

Příspěvek od Rolan »

Tak, tak. Hlavně je nesmysl vzít sériový auto, zvednout mu výkon a bez dalších úprav, například na chlazení oleje motoru i DSG, to poslat na okruh.
To pak softem nezachráníš.
Kdo se někdy svezl jen těch blbejch deset minut při free jízdách na okruhu, tak ví, jak auto dostává na prdel. S jezděním po silnici se to nedá srovnávat.
MartinR
Přispěvovatel

Příspěvek od MartinR »

Ladas píše:No podle mě bylo prosazení DSG jen z důvodu účasti "celebrit" a těch co na to mají a chtějí se svézt, zřejmě si to kluci z DP nevymysleli jen se museli držet nějaký směrnice co někdo vymyslel a trošku otázka mimo kolik závodních okruhových vozidel je v automatu že se tak směle ptám....
F1 ?
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Co je tohle za závody? Tohle jsou závody hackerů a ne automechaniků..Až někdo sežene do civilu vojenskou rušičku ŘJ , bude vyhrávat jen ten, kdo zaplatí...To už tam můžou dát elektromobily a pustit do tlampačů zvuky F1 ze 60. tých let a bude to zábavnější.. :)
nepropadat panice...
alreadys
Aktivista

Příspěvek od alreadys »

Octavii máme letos nenajela ani 1km,čekal jsem jestli někdo s dieselpoweru něco nenapíše a nebo se k tomu vyjádří je ticho tak to tak nechám.Kdo dělá do závodních aut tak ví o čem je řeč a ostatní jen plkaj o blbostech.Tento víkend jsme na Nürburgringu kdo chce sledovat http://www.renault-sport.de/live/ Octavie pojedou nejblíže v Mostě,kdo chce může se přijít podívat loni byl vstup do peddocu v rámci vstupenky.Octavie byl loni první ročník tak udělali šou s celebritama,ale v Mostě jel třeba Enge.
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

Tak to by mě docela zajímalo jak to dopadne...
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

Co jsem slyšel, tak se řeší i nějaké pohledávky z loňska, nedohodli se na další spolupráci a byla snaha Dieselpower obejít a vyřešit to jinak a nezaplatit za dodané služby. Ale evidentně to měl Richard dobře ošetřené a rozhodně nikomu jen tak nepředá svou práci než ji dostane zaplacenou.
Může to být samozřejmě i jinak, nevím, moc se o to nezajímám ale je to všechno asi pěkná žumpa a jsou v tom namočený různý pijavice, kamarádíčkové atd... Jako v každým sportu u nás, bohužel... :(
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
Rolan
Přispěvovatel

Příspěvek od Rolan »

Uhodil jsi hřebíček na hlavičku :)
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

Tak se letos asi chlapci moc nesvezli..... :D
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“