Zdravím, mohu použít pneu 185/65R15 na octa 2001 tdi 66kw? Vím, že na STK bych neprošel, nejsou zapsané v TP a že jsou o 1,5cm na průměru menší, ale měl bych je zadarmo tak mě zajímá jak se auto bude chovat a jak to bude vypadat. Dík.
A jak by dopadla situace, kdy se staneš součástí nehody? Není to pak tak, že jsi technicky nezpůsobilý k provozu, když nemáš rozměr v TP? Kontroluje to někdo vůbec? Nebo by třeba jen řešili míru zavinění těchto "jiných" pneu? Díky za vysvětlení.
Octavia 3 SCOUT 2.0 TDi 4x4, 135KW, DSG, FULL palba a vyroba 9/2020...
Jj,fizlove taky moc dobre vi,co jake auto obouva.Dneska je vsechno propojene,tak ze neni problem si primo v aute vyjet tvuj velky technicak a mrknout co mas povolene za pneu.Zjisti vsechno i ktery technik delal naposled stk,cos tam mel za pripadne zavady atd..Neni to dneska prdel.
Aha. To ja nevim me se dopravka na kola nekoukala pres deset let alespon jsem si nevsim. No ale je fakt ze retazy uz nenosim ksiltofku obcas v kabriu do mladyho kluka mam daleko obcas na vleku mi kontroluji gumy myslim ze kvuli zatezi a vzorkum.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K