blejsknul me radar, v ČR se mi to stalo teprve poprvé a chcou abych bud zaplatil, nebo někoho udal, jak je to s tím nahlášenim osoby abych nemusel čertům platit za 8 km/h navíc... Chcou jméno, příjmení, datum narození/IČO, státní příslušnost, Doručovací adresu, Adresu trvalého pobytu, a dva popisy mně jako provozovatele a někoho jako řidiče. Má prosím někdo zkušenost?
Výzva provozovateli motorového vozidla
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Výzva provozovateli motorového vozidla
Čus kluci,
blejsknul me radar, v ČR se mi to stalo teprve poprvé a chcou abych bud zaplatil, nebo někoho udal, jak je to s tím nahlášenim osoby abych nemusel čertům platit za 8 km/h navíc... Chcou jméno, příjmení, datum narození/IČO, státní příslušnost, Doručovací adresu, Adresu trvalého pobytu, a dva popisy mně jako provozovatele a někoho jako řidiče. Má prosím někdo zkušenost?
Děkuji
Mercedes Benz S124 250d (1989) EX
Škoda Fabia 1.9 tdi (2002)
Škoda Superb 2.0 TDI (2012)
Škoda Fabia 1.9 tdi (2002)
Škoda Superb 2.0 TDI (2012)
-
turbo kamna power
- Aktivista
-
Octaviamen
- Přispěvovatel
Přesně zaplať 1000kc obci a máš klid , mě to taky blejsklo na 70 nějakých 92km/h nějaká tolerance tam je tak mi napsali skutečnost 85km/h městu Bílina sem poslal 1000kc co chtěli a je klid
Stejně pokud bys spekuloval že to na nikoho hodíš tak to či tak musí zaplatit , nejde o body a to je hlavní 😁
Stejně pokud bys spekuloval že to na nikoho hodíš tak to či tak musí zaplatit , nejde o body a to je hlavní 😁
- blacklight
- Přispěvovatel
Mrkni na www.30kmh.cz je tam toho o tématu dost.
Nemám s tím žádnou zkušenost, jen vím že ten web existuje a dost věcí tam probírali - a asi i probírají.
Nemám s tím žádnou zkušenost, jen vím že ten web existuje a dost věcí tam probírali - a asi i probírají.
Octavia 1.9 TDI
Golf 2.0 TDI
EX: Lancia Lybra SW 1.9 JTD, Lancia Thesis 3,2 V6, LPG Opel Meriva LPG
Golf 2.0 TDI
EX: Lancia Lybra SW 1.9 JTD, Lancia Thesis 3,2 V6, LPG Opel Meriva LPG
Tak tak, dokonce už se objevujou i radary který fotí i ze zadu, takže i motorky maj smolíka. Naposled mi přišel pozdrav z Rajhradu na motorce za 500
Už i v Benešově je taková vymoženost a myslim že budou přibejvat. Města z toho slušně rejžujou a městapo nemusí mrznout venku
Už i v Benešově je taková vymoženost a myslim že budou přibejvat. Města z toho slušně rejžujou a městapo nemusí mrznout venku
Elektronika auta a technika........
776 829390
776 829390
Tak předpokládám, že to je 8 navíc již po odečtení tolerance (3)...
Bohužel poslední právní úprava po novelizaci je již velmi "bumerangová", že se neustále bude vracet za provozovatelem vozidla... Tzn. "Mireček from Užumbura" ti nepomůže a i "osoba zemřelá" (mrtvola, v době přestupku žijící, vlastnící ŘP a v době přestupku nebyla nikde hospitalizována)... se již také vrací jako bumerang (celé to bylo o tom, že vůči zemřelému nelze zahájit řízení).
Navíc vhodným manévrováním úředníků při těchto obstrukcích to můžou protáhnou až na 4 roky...
Nevím, na kolik si ceníš hodinu svého času... nicméně takto dlouho si dopisovat, hlídat lhůty, neudělat chybu...
Jsem také sponzorem města Rosice
Pouze pro dokreslení tohoto byznysu, město Rosice na úsekovém měření D1 vybralo cca 30 milionů CZK
Kdo jezdíte přes Slavko u Brna, tak už zde také máme úsekové měření... a úředníků na oddělení radaru vesele přibývá... dokunce je tam již i jeden právník (né moc schopný synáček zdejší advokátky), nicméně titul (v prodloužení) vybojoval... a tomu odpovídá i tabulkový platový tarif ve státním sektoru...
Bohužel poslední právní úprava po novelizaci je již velmi "bumerangová", že se neustále bude vracet za provozovatelem vozidla... Tzn. "Mireček from Užumbura" ti nepomůže a i "osoba zemřelá" (mrtvola, v době přestupku žijící, vlastnící ŘP a v době přestupku nebyla nikde hospitalizována)... se již také vrací jako bumerang (celé to bylo o tom, že vůči zemřelému nelze zahájit řízení).
Navíc vhodným manévrováním úředníků při těchto obstrukcích to můžou protáhnou až na 4 roky...
Nevím, na kolik si ceníš hodinu svého času... nicméně takto dlouho si dopisovat, hlídat lhůty, neudělat chybu...
Jsem také sponzorem města Rosice
Pouze pro dokreslení tohoto byznysu, město Rosice na úsekovém měření D1 vybralo cca 30 milionů CZK

Kdo jezdíte přes Slavko u Brna, tak už zde také máme úsekové měření... a úředníků na oddělení radaru vesele přibývá... dokunce je tam již i jeden právník (né moc schopný synáček zdejší advokátky), nicméně titul (v prodloužení) vybojoval... a tomu odpovídá i tabulkový platový tarif ve státním sektoru...
GIV Variant TDi ???kW
Na 4 roky je to myslím v případě že auto je na firmu a jedna se o přestupek za který je postih i pro firmu. Řidiče mohou tahat pouze dva roky.Slavkov píše:Tak předpokládám, že to je 8 navíc již po odečtení tolerance (3)...
Jsem také sponzorem města Rosice![]()
Mě loni přišlo nedodržení šířky jízdního pruhu a rychlost 72 na 60 v Lochkovickem tunelu. Na 30kmh.cz jsem vyčetl rady, že v Praze se vyplácí výzvu ignorovat. Je to přes rok a zatím klid. Ani v registru dlužníků vůči státu zatím nejsem 😀
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro