Pojistná událost - náhrada zmařeného času
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Pojistná událost - náhrada zmařeného času
Bohužel jsem měl nehodu, kdy jsem jako poškozený. Teď budu muset se svojim autem do servisu, zajišťovat likvidátora, fotit ŘP, TP atd. Nejsem podnikající osoba, vše to budu dělat ve volném čase. V práci chybějící hodiny musím dodělat.
V minulosti jsem již toto absolvoval a raději bych svůj volný čas trávil jinak, než lítáním po servisech, sháněním náhradního auta a zajišťováním opravy. Lze po pojišťovně viníka vymáhat něco jako "zmařený čas"? Díky
V minulosti jsem již toto absolvoval a raději bych svůj volný čas trávil jinak, než lítáním po servisech, sháněním náhradního auta a zajišťováním opravy. Lze po pojišťovně viníka vymáhat něco jako "zmařený čas"? Díky
Tohle je nějaký divný to slyším poprvé kor u značkového servisu.Vetšinou jsem se setkal že co značce napsal na výměnu nám na vyklepání nebo na nějakou opravu.Zajel bych se zeptet jinam nebo se domluvil telefonicky nahlásil škodu a oznamil kde auto stoji a dál.se stará pojištovna takhle to dělaj naši zákazníci a nikdy není problém.co budeš dělat až se bude auto muset rozebrat a znovu fotit tohle přeci řeší servis a taky ti navrhne jak škodu likvidovat Neznám závazky k servisu ale tohle musej řešit oni včetně návrhu nového náhradního auta a jejich podmínek.Dneska se o práci na pojištovnu perou tak se divím tomuhle dotazu.
Seriózní servis tohle všechno zařídí sám, jak bylo psáno, o práci na pojišťovnu se perou, maximálně jim podepíšeš plnou moc na vyřízení a inkasování peněz o víc bych se nestaral.
Ono taky při těch fakturacích, minulý týden na pojišťovnu ve smluvním servisu Generali lakování mírně odřeného předního nárazníku na O2 face 10 000kč, výměna vyskleného stahovacího okénka dveří řidiče za 4 500kč a podobně
Ono taky při těch fakturacích, minulý týden na pojišťovnu ve smluvním servisu Generali lakování mírně odřeného předního nárazníku na O2 face 10 000kč, výměna vyskleného stahovacího okénka dveří řidiče za 4 500kč a podobně