Passat B5 81 afn- pianko jízda - vysoká spotřeba
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Passat B5 81 afn- pianko jízda - vysoká spotřeba
Zdar borci. Mám od listopadu konečně b5 1.9 81 kW, kterou jsem chtěl kvůli spotřebě, ale čekal jsem menší. Jezdím po městě za cca 7l/100km, teď v mírné zimě. Kola mám R16 205. Podotýkám trasy po okruhu hodně ekonomicky, ale do 5km z 90%. Jelikož nemám palubák, tak nevím jestli a po kolika km se snižuje díky rostoucí teplotě motoru. Nicméně 7 je dost. Papírová je 7.2l. Ale když čtu kdekoliv, že rotačky podle palubáku za 3.6 mimo město, ta těch mojich 7l je dost. A proto si myslím, že tam bude něco špatně. Známej to napichoval na VAG a říkal že čerpadlo je posunuté 0.02. Má to vliv na spotřebu? Za vaše nápady a rady budu vděčný.
Bože každý si myslí že rotačky budul jazdiť na vzduch mám taký pocit, to že si každý pohoní nad spotrebou a v ideálných podmienkach sa mu podsrí dať 3,5 litra mimo mesto to neznamená že ty teraz budeš v meste jzdiť za 4. Sám mám rotačku na ktorej som nabehal 500 000km a poviem ti, že dlhodobá spotreba 5,5 litra a to jazdím dialnice a mimo mesto väčšinou, ak idem po meste tak 7-7,5.
Hlavne prosimťa nejazdi štýlom že max 2000 otáčok lebo si ten motor odpravíš skorej ako stihneš niečo ušetriť na nafte
Hlavne prosimťa nejazdi štýlom že max 2000 otáčok lebo si ten motor odpravíš skorej ako stihneš niečo ušetriť na nafte
Tak si kup koloHoncek46 píše:Za 7 jako důchodce se mě zdá moc.
Nebudu se opakovat viz Source Na takovejhle provoz je totiž to kolo nejvhodnější a nafta nejnesmyslnější.
Naposledy upravil(a) šulda dne 25 led 2018, 09:14, celkem upraveno 1 x.
Člověk se pořád učí.
Za 7 mesto je dobry, benzin jezdi mesto couracky za 9-12 a vic klidne. Jestli ti vadi mesto za sedm, tak sis nemel kupovat diesela do mesta. Ja nevim proc si kazdej mysli, ze kdyz si koupi diesela do mesta, ze je to super volba protoze k tomu kaufu jedu kilometr a vypnu to, pak pro starou do prace dva kilometry vypnu to, po pul roce odejde dvouhmotak a ja brecim, ze nemam na servis... kdyz si koupim diesel, pocitam ze najedu denne aspon 70 a vic kilaku, aby se mi servis toho auta vubec vyplatil. Divej mam toledo 1m taky rotacku 81 kw, denni najezd je 50-850 kilaku. Olej menim kazdej mesic, auto ma 700 000 na hrbu(na budikach 400
)a leju naftu menim olej, jednou za cas lozisko, kotouce nebo desky. Prumerna spotreba 5-6 litru, furt dalnice 130-150.
Ne, jako benzín do města fakt ne. Měl jsem předtím astru g 1.7 dti papírovka ve městě 6.2l Jinak mám o 2 setiny posunutý čerpadlo, takže tohle jsem spíš potřeboval vědět jestli to má vliv na spotřebu. Benzínové auto třeba konkrétně Mondeo 92 kW je fakt smrt 13 l na sto je docela zkličující. Potřeboval jsem vědět jestli někdo má město 5.5l, protože z těch příspěvků na netu to vyplývá. Jinak tedy nechápu proč by ojetiny koncernu jsou tak předražený.
Nevim kdo vyplodil tuto kokotinu....mam posunuty čerpadlo o 0,02 mmHoncek46 píše:Ne, jako benzín do města fakt ne. Měl jsem předtím astru g 1.7 dti papírovka ve městě 6.2l Jinak mám o 2 setiny posunutý čerpadlo, takže tohle jsem spíš potřeboval vědět jestli to má vliv na spotřebu. Benzínové auto třeba konkrétně Mondeo 92 kW je fakt smrt 13 l na sto je docela zkličující. Potřeboval jsem vědět jestli někdo má město 5.5l, protože z těch příspěvků na netu to vyplývá. Jinak tedy nechápu proč by ojetiny koncernu jsou tak předražený.
+Hlavně do toho nevrtej nebo to dopadně špatně a spotčebu budeš mit 9 ltr
Hledaš chybu tam kde není
Scala 1.6 Tdi 85kw rv22
Audi Q5 2021 140kw-manuál
Audi Q5 2021 140kw-manuál