Popíši problém a jak to začalo.
Ráno vstanu, zapnu bufík přes DO jako každy zmrzlý ráno. Příjdu k autu a bufík neběží, ale kontrolka svítí. Bufík tedy vypnu a nastartuji a zkusím jej zapnout ručně a ten normálně naběhne.
Další den zapnu bufík zase, ale DO mi hlásí že je mimo dosah, kouknu tedy z okna zda mi auto někdo neukradl

Příjdu tedy k autu nastartuji a zapínám bufík opět ručně a opět úspěšně.
Dojedu kam potřebuji, vypínám motor a bufík nechám běžet, ale ten se sám po pár vteřinách vypne, ale kontrolka opět svítí, že je aktivní a teplota motoru ještě není tak vysoká aby měl důvod přestat ohřívat vodu.
Nastartuji tedy motor a bufík opět naskočí, začal se chovat jako přihřívač a né jako nezávislé topení.
Zkusil jsem tedy alespoň spárovat znovu ovladač, kdy mi to už jednou pomohlo, ale bohužel DO sice svítí, hledá signál, ale nic, mrtvo.
Připíchnul jsem diagnostiku a našel v paměti na pozicích F1-F5 chlášení o možném zjištění přehřátí a v závorce (hodnocení rozdílů).
Chyby se mi nedaří smazat, možná i proto, že ten problém tam stále je a bufík musí běžet aby jela diagnostika.
Jinak když bufík po jízdě vypínám ručně, tak ventilátor dál chvíli dochlazuje, tak jako obvykle.
Zkusil jsem tedy poprvé v životě naprogramovat hodiny a doufal že bufík ráno nastartuje, ale nic úplně stejná situace, hodiny svítí, odměřují čas, ale bufík mrtvej.
Netuší někdo na co se zamněřit, zda některý z čidel, případně který, zda plamene či vody.
Divný je hlavně to že na baterku odmítá pracovat, ale jakmile běží alternátor tak naběhne jako by se nechumelilo, přehřátí nepřehřátí.
Nějak jsem to nechtěl řešit a nechat to až na jaro, ale počasí mě přinutilo změnit názor.
Díky za každej tip.