passat b5,5 96kw avf vaha vzduchu ?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Div3r
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

passat b5,5 96kw avf vaha vzduchu ?

Příspěvek od Div3r »

Zdravím včera jsem si řekl že si zkusím omezit vagem EGR tak jsem podle návodu dal login 12233 kanal 3 chtěl přepsat hodnotu která tam byla 32768 a nastavit 33768 to mi nedovolilo a max možná tam byla 33638 tak jsem to tam dal a na zkoušku jsem zaslepil podtlak k EGR a dělal jsem to večer tak jsem to nechal že to projedu až druhý den a když jsem vyjel tak auto nechtělo táhnout po chvilce jelo jako v nouzáku tak jsem dojel na místo že možná kvůli EGR to padá do nouzáku tak jsem zapojil podtlak a když jsem jel domu tak cestou skočili emise do dílny a doma jsem našel chybu ze nebyl dosazen pozadovany tlak tak jsem zase vrátil puvodni hodnotu v tom omezení egr a jel to projet a zase nic tak jsem to nalogoval a podle mě je problém s váhou vzduchu ale je to takový že auto chvilku jede a najednou jako nouzák chvílema to jelo třeba až od 2500 tak jsem zkusil dát jinou váhu nebyla teda nová ale fungovala předtím co jsem měl z jiného auta a žádná změna auto chvilku jede a pak zase jako nouze nemuže být třeba kabel k vaze vzduchu spatnej ?
logy zde:
https://ulozto.cz/tam/_nM5rcei5KNj0
Rayx
Aktivista

Příspěvek od Rayx »

Kterou stranu podtlaku u EGR si zaslepoval a kterou nechal otevřenou? To je tak dělat více kroků najednou bez průběžné kontroly ...
Div3r
Přispěvovatel

Příspěvek od Div3r »

Zaslepil jsem hadičku co vede do vstupu EGR ještě mě napadlo že bych zkusil místo ty váhy dát diodu jestli to pojede vůbec nebo jestli nemůže bejt něco s tou jednotkou jak jsem to přepsal i když jsem to dal zpátky
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“