Nafta do oleje??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nafta do oleje??
Ahoj, moc prosím o radu, zjistil jsem, že mi u PD stoupá hladina oleje. Myslel jsem že voda - ale voda stojí. Tedy jediné co mě napadá, tak že tam teče nafta. Cca 0.3deci/1000km. Co mě chlapi tak asi čeká? Je možné že někde kolem vstřikovače netěsní, nebo je v háji přímo vstřikovač? Stalo se to někdy někomu? Ach jo, furt problémy - před měsícem mi rupla hlava na TT a teď tohle 

A6 3.0TDI Quattro tiptronic
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Odpovědi: 0
- Bugs.Bunny
- Aktivista
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Tandemove cerpadlo na TDI PD 85kw
Tiez som si vsimol,ze mi z naftoveho cerpadla jemne presakuje nafta. Myslite, ze to treba vymenit cele alebo su tam nejake gumicky alebo tesnenia?? Udajne je to uplna katastrofa, ze to stoji majland. Zvadol by som to i sam alebo je potreba ist do servisu?
Tak jsem byl pro info v servisu, prej o-kroužky těžko, spíš ten tandem, ten by prej zkusil borec prvně. Mám najeto 220tis, prej to je docela málo na ten motor. Tísko pod tandem okolo 300stovek. Ale problém prej bude když to tím nebude - že by mohla bejt "vymlácená" hlava okolo PD, a to je konec srandy. Jinak kroužky pod PD sada na 1 válec 800, to stejné i u f. AWS, takže 3200 bych dal za kroužky. To je v kýblu, zkusím sundat ten tandem a vyměnit těsnění a zopakuju otčenáš 

A6 3.0TDI Quattro tiptronic
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Naftove cerpadlo..
Ale mne ta nafta z cerpadla kvapka von na prevodovku evidentne. Myslite, ze je to vymlacena hlava PD? Alebo su to len nejake tesnenia?
Dik.
Dik.