HELP - superb 3U - problém so smerovkami
Moderátoři: šulda, Moderátoři
HELP - superb 3U - problém so smerovkami
Zdravím páni.
Mám problém na svojom Superbe 3U so smerovkami.
Keď zapnem výstražné, tak idú všetky - aj pravá aj ľava strana.
Keď dám kluč do polohy 1 a dám páčkou právu stranu tak idú zasa len všetky - teda pravá aj ľavá strana.
Vybral som prerušovač a prepojil napajanie na konektore len na pravú stranu (+ na T8b/2 a zasa sa rozsvietia obe strany.
Odpojil som páčku a zasa prepojil napájanie na konektre prerušovača a zas a opäť prvá aj ľavá strana svieti.
Vyzerá to tak ako keby boli niekde +káble spojene pre lavu aj pravú stranu.
Nestretol ste sa niekto s týmto problémom?
Ďakujem za každú radu.
Mám problém na svojom Superbe 3U so smerovkami.
Keď zapnem výstražné, tak idú všetky - aj pravá aj ľava strana.
Keď dám kluč do polohy 1 a dám páčkou právu stranu tak idú zasa len všetky - teda pravá aj ľavá strana.
Vybral som prerušovač a prepojil napajanie na konektore len na pravú stranu (+ na T8b/2 a zasa sa rozsvietia obe strany.
Odpojil som páčku a zasa prepojil napájanie na konektre prerušovača a zas a opäť prvá aj ľavá strana svieti.
Vyzerá to tak ako keby boli niekde +káble spojene pre lavu aj pravú stranu.
Nestretol ste sa niekto s týmto problémom?
Ďakujem za každú radu.
Alarm by to nemalo mat dorabany. Ked to simulujem bez tlacitka a aj bez paciek tak vzdy svietia obe strany.
Ked som meral odpor na zadnych svetlach medzi + lavej a pravej strany blinkrov tak som nameral 0ohm takze to musi byt niekde spojene.
Tak isto signalizuje na budikoch, ze idu obe strany.
Keby to bolo v komfortke tak skor by to nebliklo pri zamknuti, alebo by to trvalo svietilo na jednu alebo obe strany.
Este to ale pre istotu skusim odpojit steker od komfortky, ci sa to nahodou neuzatvara v nej. Lebo z nej leze na pravu a lavu stranu smeroviek. Hned ako sa pocasie umudri tak skusim a dam vediet.
Ked som meral odpor na zadnych svetlach medzi + lavej a pravej strany blinkrov tak som nameral 0ohm takze to musi byt niekde spojene.
Tak isto signalizuje na budikoch, ze idu obe strany.
Keby to bolo v komfortke tak skor by to nebliklo pri zamknuti, alebo by to trvalo svietilo na jednu alebo obe strany.
Este to ale pre istotu skusim odpojit steker od komfortky, ci sa to nahodou neuzatvara v nej. Lebo z nej leze na pravu a lavu stranu smeroviek. Hned ako sa pocasie umudri tak skusim a dam vediet.