jelikož mi skrze dveře lehce zatéká na vnitřní stranu gumového těsnění v interiéru poškozenou (resp. téměř neexistující) izolační fólií na vnitřní straně dveří pod tapecem, rozhodl jsem se zjednat nápravu.

V místním autorizovaném dealerství mi bylo řečeno, že tyto izolační fólie už Škodovka vypustila ze svého sortimentu, takže zbývá buď najít nějaký e-shop, kde ještě budou mít nějaké zásoby a nebo si udělat nějaké samo-domo. Plánuji na dveře použít parotěsnou fólii, co se používá při izolaci na stavbách. Krom nízkých teplot už mě od opravy drží jedna věc:
Na dveřích jsou plastové příchytky výplně (tapecu) dveří. Když jsem je chtěl vycvaknout, zjitil jsem, že zobáčky zajištující příchytku v plechu dveří jsou z výroby zatavené nějakým lepidlem a proto nejdou zmáčknout a vysunout ven. Absolvoval už někdo tuhle opravu, kdo by mohl poradit, co s tím? Jestli uštípat ty vnitřní zobáčky kleštěma (na některé se ale nejde dostat), nebo je opatrně odvrtat skrz tak, aby pak ty zajišťovací zobáčky šly utrhnout?

Díky za odpoveď