fábia II nejsou klíče
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
fábia II nejsou klíče
dovnitř se dostanu, odsejfuju otevřu, předpokládám že když vylomím deklík na zámku volantu tak odemknu a zatáhnu auto tam kde vyrobí klíč a odjedu
máte někdo lepší nápad? dík moc
máte někdo lepší nápad? dík moc
-
- Aktivista
-
- Aktivista
kolik? navíc není přizpůsobený a jak dlouho to trvá, naposledy jsem dělal C3 přišel za 6 dnů z francie asi 800 a co se mi povedlo původní klíček spadl do sekačky a já našel v trávě transporder hodinu třidioptrie na očich ale to štěstí když najdeš tu kokotinku v kupě senaeste píše:Obednej si ho ze skodovky dle vinuslovacek.milos píše:martine nebydlím v praze ujedu 80 km a získám ten klíč, zasunu do spánačky a nenastartuju, protože ho neumím přizpůsobitMartinn píše:Vyndej zámek ze dveří a dones do zámečnictví. Tam Ti podle zámku udělají klíč.
- este
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
mam za to ze klic prijde pripravenejslovacek.milos píše:kolik? navíc není přizpůsobený a jak dlouho to trvá, naposledy jsem dělal C3 přišel za 6 dnů z francie asi 800 a co se mi povedlo původní klíček spadl do sekačky a já našel v trávě transporder hodinu třidioptrie na očich ale to štěstí když najdeš tu kokotinku v kupě senaeste píše:Obednej si ho ze skodovky dle vinuslovacek.milos píše: martine nebydlím v praze ujedu 80 km a získám ten klíč, zasunu do spánačky a nenastartuju, protože ho neumím přizpůsobit
VW T5 GP 103 KW long
-
- Aktivista
este píše:to nevím proto se ptám na C3 přišel klič a nestartoval, na VW jsem si našel borce co ti vystaví zámek přitom si napíše čísla udělá klíč vyčte imo přizpůsobí za 2500 to je pomalu zadarmo, ale když vašroubuju zámek ze dveřé tak to nejdeslovacek.milos píše:mam za to ze klic prijde pripravenej
-
- Aktivista