Za co vyměnit O1 ASZ ? Do cca 220tkč.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Za co vyměnit O1 ASZ ? Do cca 220tkč.
ASZ kombál, skoro plná palba, bez koroze, po kompletním servise, najeto 220tkm poctivých, jen jezdím. Leju do ní kde co s VIFem, starám se, ale touha po novější a větší káře. Vadí mi málo místa na zadních sedadlech i když tam mám 2 x sedačku 15-36kg s isofixem...
Nejraději bych bral koncern, ale jaký? Passat 3C, Okta 2 po FL, Seat Exeo, ALtea XL?
Klíďo i benál, ale né něco, co se sere... Víc peněz dávat nechci...
Doteď se směju, že já jezdím a kolegové s novějšíma kárama do toho sypou.
Velké + vidím v tom, že na té O1 si zrobím vše sám. Brácha má CBBB a čumím na ten motor jako tele (měnil nedávno termostat a X hodin nadávání...)
Trasa 15km tam a 15km zpě, mezitím po 5-ti km stop (školka). Pak o víkendech cca 150km vejlet.
Nejraději bych bral koncern, ale jaký? Passat 3C, Okta 2 po FL, Seat Exeo, ALtea XL?
Klíďo i benál, ale né něco, co se sere... Víc peněz dávat nechci...
Doteď se směju, že já jezdím a kolegové s novějšíma kárama do toho sypou.
Velké + vidím v tom, že na té O1 si zrobím vše sám. Brácha má CBBB a čumím na ten motor jako tele (měnil nedávno termostat a X hodin nadávání...)
Trasa 15km tam a 15km zpě, mezitím po 5-ti km stop (školka). Pak o víkendech cca 150km vejlet.
Octavia 3 SCOUT 2.0 TDi 4x4, 135KW, DSG, FULL palba a vyroba 9/2020... 

-
- Aktivista
Osobně bych za tyhle peníze pořídil Octavii 2 FL s motorem CFHC, případně RS s motorem CEGA.
Passatu bych se vyhnul, jednak mi přijde, že víc rezne a taky má pár otravných zbytečností navíc, jako je el. ručka.
Passatu bych se vyhnul, jednak mi přijde, že víc rezne a taky má pár otravných zbytečností navíc, jako je el. ručka.
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
- martinsidlo
- Aktivista
Přesně. Buď rád,že jen jezdíš a případná údržba je hračka. Dnešní auta jen od nova a max.200tis km. Pak se ztrátou pryč.
Za 5 let děti povyrostou a sedačky nemáš.
Nebo chceš honit peří a pak plakat?
Za 5 let děti povyrostou a sedačky nemáš.
Nebo chceš honit peří a pak plakat?
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
-
- Aktivista
Myslim, ze Šulda na to kapnul, i kdyz, dokazal vyplodit daleko vetsi zhyralosti jen pod vlivem alkoholu (predpokladam, ze jen)rudy5 píše:Rozumies sam sebe co pises?

šulda píše:A6TDI píše:6gb na den ?A6TDI píše:Ses blazen 6gb mam tak na 4hodinypar velmych stranek jako mobile a je to fuc
Ty už si přestal kalit a začal sis píchat?A6TDI píše:Tvl dneskasem videl nejakou kondu.ne civic .neco kolem 12 roku noto je motokara . Jenmotor a posral bych se vole
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)