O2 FL co este vymenit na prednej naprave?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
O2 FL co este vymenit na prednej naprave?
Zdravim.
Najhorsie auto kedy som mal mi znova neda spavat Octavia II 1.6 TDI.
Menil som naraz predne kotuce, dosky, strmene, tlmice, loziska tlmica, horne ulozenie, prachovky, dorazy, tycky stabilizatora, spodne capy ramena, silentbloky motora, drziak prevodovky.
Nasledne spravena GEO, po nej 3000km (bol klud).
Teraz zacalo nieco mlatit pri rychlosti do cca 80km/h, nalavo vpredu, taky zelezny buchot jednorazovy ked je na ceste nerovnost.
Nemenil som z prednej napravy este capy riadenia, silentbloky ramena (predne zadne), loziska kolies, pruziny, gumy stabilizatora (vraj sa nemenia len so stab komplet).
Mechanik to vsetko kontroloval a vsetko je vraj ok, veril som mu ale naletel som a znova budem robit geometriu.
Poradte co z toho moze sposobat ten buchot?
Prevodovka bola pred rokom repasovana, bol takisto meneny zotrvacnik a spojka, takze toto vylucme.
Gumy su ok takisto disky, prevazovane kontrolovane 3x aj hadzavost (ovalita).
Zadna naprava komplet robena (tycky, tlmice, horne uloz, prachovky, dorazy) plus kotuce dosky tiez naraz s tymto, buchot je ale vpredu.
Najhorsie auto kedy som mal mi znova neda spavat Octavia II 1.6 TDI.
Menil som naraz predne kotuce, dosky, strmene, tlmice, loziska tlmica, horne ulozenie, prachovky, dorazy, tycky stabilizatora, spodne capy ramena, silentbloky motora, drziak prevodovky.
Nasledne spravena GEO, po nej 3000km (bol klud).
Teraz zacalo nieco mlatit pri rychlosti do cca 80km/h, nalavo vpredu, taky zelezny buchot jednorazovy ked je na ceste nerovnost.
Nemenil som z prednej napravy este capy riadenia, silentbloky ramena (predne zadne), loziska kolies, pruziny, gumy stabilizatora (vraj sa nemenia len so stab komplet).
Mechanik to vsetko kontroloval a vsetko je vraj ok, veril som mu ale naletel som a znova budem robit geometriu.
Prevodovka bola pred rokom repasovana, bol takisto meneny zotrvacnik a spojka, takze toto vylucme.
Gumy su ok takisto disky, prevazovane kontrolovane 3x aj hadzavost (ovalita).
Zadna naprava komplet robena (tycky, tlmice, horne uloz, prachovky, dorazy) plus kotuce dosky tiez naraz s tymto, buchot je ale vpredu.
-
slovacek.milos
- Aktivista
Re: O2 FL co este vymenit na prednej naprave?
[quote="tomxass"]Zdravim.
mě by zajímalo kolik máš najeto
mě by zajímalo kolik máš najeto
-
slovacek.milos
- Aktivista
moje zkušenosti 170.000 km motor CBZB koupená v prasinci 2013, do dnešního dne vše původní, auto manželky kupovala novou původ se nedá spochybnit,tomxass píše:178 500km.
4/2011
CAYC
pak cayc z rakouska 165.000 a vše původní,
pak cayc přes dvěsta nevím že by se tam něco měnilo jen se jebe motor,
to je černý petr
Když přibrzdíš tak to zmizí? Neklepe ti destička ve třmenu?
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 
som z toho auta na prasky, najradsej by som ho predal, ale za posledne 2 roky som do neho nasypal 3000€...
vymenim este silentbloky ramien predne zadne, capy riadenia a dam vediet ako som dopadol
pruziny to nebudu, loziska hucia, homokineticke klby som vymenil oba aj lavu poloos (zabudol som napisat), takze tam uz toho vela neostava
auto mam zo Skodovky, kupovane ako 4 rocne cez SKoda plus, slovenske, po operativnom leasingu, prvy a posledny krat...
vymenim este silentbloky ramien predne zadne, capy riadenia a dam vediet ako som dopadol
pruziny to nebudu, loziska hucia, homokineticke klby som vymenil oba aj lavu poloos (zabudol som napisat), takze tam uz toho vela neostava
auto mam zo Skodovky, kupovane ako 4 rocne cez SKoda plus, slovenske, po operativnom leasingu, prvy a posledny krat...
Predat sa neoplati v cene to nikto nezohladni.
Co som vsetko menil?
EGR + uprava SW na dieselgate v Skodovke, nasledne downgrade SW lebo to vkuse regenerovalo
Rozvody, pumpa, kladky komplet (za studena hucali kladky)
Nova spojka + jednohmotny zotrvacnik + lozisko + olej (spojka zaberala strasne vysoko, blbo sa rozbehovalo)
Nasledne po vymene zacala hucat prevodovka, takze repas kompletka
Predna naprava komplet ako som pisal, tycky, tlmice, ulozenie horne, loziska tlmica, prachovky, dorazy, capy ramena, homokineticke klby, lava poloos
Plus este specialne v Skodovke montovali nejake podlozky a nove skrutky na napravnicu (zevraj vyrobna vada tych podvozkov - napravnica buchala do skrutky)
Predne brzdy kotuce dosky strmene ATE
Zadna naprava tlmice, dorazy, prachovky, ulozenie horne, tycky, silentbloky
Zadne brzdy kotuce, dosky ATE
Atd. atd.
Kazdy druhy mesiac s tym nieco je, tankujem len Slovnaft OMV, aditivum davam pri kazdom tankovani, je to prd platne, kazde 2-3-4 mesiace 500€ do toho sraca vrazam a uz ma to nebavi...
Minuly rok som bol na geometrii 6x, vkuse sa davala dole napravnica a riesilo daco...
Uz len cakam kedy odidu vstrekovace (1000€), DPF (xxx€) a rovno ho podpalim
Co som vsetko menil?
EGR + uprava SW na dieselgate v Skodovke, nasledne downgrade SW lebo to vkuse regenerovalo
Rozvody, pumpa, kladky komplet (za studena hucali kladky)
Nova spojka + jednohmotny zotrvacnik + lozisko + olej (spojka zaberala strasne vysoko, blbo sa rozbehovalo)
Nasledne po vymene zacala hucat prevodovka, takze repas kompletka
Predna naprava komplet ako som pisal, tycky, tlmice, ulozenie horne, loziska tlmica, prachovky, dorazy, capy ramena, homokineticke klby, lava poloos
Plus este specialne v Skodovke montovali nejake podlozky a nove skrutky na napravnicu (zevraj vyrobna vada tych podvozkov - napravnica buchala do skrutky)
Predne brzdy kotuce dosky strmene ATE
Zadna naprava tlmice, dorazy, prachovky, ulozenie horne, tycky, silentbloky
Zadne brzdy kotuce, dosky ATE
Atd. atd.
Kazdy druhy mesiac s tym nieco je, tankujem len Slovnaft OMV, aditivum davam pri kazdom tankovani, je to prd platne, kazde 2-3-4 mesiace 500€ do toho sraca vrazam a uz ma to nebavi...
Minuly rok som bol na geometrii 6x, vkuse sa davala dole napravnica a riesilo daco...
Uz len cakam kedy odidu vstrekovace (1000€), DPF (xxx€) a rovno ho podpalim
Naposledy upravil(a) tomxass dne 16 úno 2019, 20:26, celkem upraveno 2 x.
-
turbo kamna power
- Aktivista
tipuju zadní silentblok ramene 
Mám to stejné auto, stejný rok, najeto 280t. km a je to nejspolehlivější auto, které jsem kdy měl
ale to auto znám od nova, proto jsem ho taky koupil...
jo, to je ten problém. Taky jsem jednou vzal auto po operáku a nikdy víc. Ty lidi se k tomu chovají jak k cizímu a dokurví ho...tomxass píše:po operativnom leasingu, prvy a posledny krat...
Mám to stejné auto, stejný rok, najeto 280t. km a je to nejspolehlivější auto, které jsem kdy měl
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5