popis případné závady vstřiků
Moderátoři: šulda, Moderátoři
popis případné závady vstřiků
Ahoj všem.Děkuji za prijetí do tohoto fora.
Mám asi problem ze sharanem rok 2008,mozná nafta v oleji. Motor AUY 85 kw. Je tady prosím někdo kdo mi řekne něco ke stavu vstrikovacum v logu? Nekam bych to ulozil? Dekuji za pomoc Pavel
Mám asi problem ze sharanem rok 2008,mozná nafta v oleji. Motor AUY 85 kw. Je tady prosím někdo kdo mi řekne něco ke stavu vstrikovacum v logu? Nekam bych to ulozil? Dekuji za pomoc Pavel
Mas pravdu,mam BVK,popletl jsem to. Ale opradvdu kamarad mel rok 2008 AUY,právě jsem se ho ptal co tam mel,netusil jsem ze tam mam motor jiny,tak mi to nedalo a kouknul jsem do TP. Mam tedy BVK,s podezrenim na naftu v oleji tak patram po mozne pricine. Jako prvni me napadaji LAJCKYM pohledem vstriky,proto prosím o popsani hodnot z vagu....

Co řešíš, podle těhle hodnot zcela v pořádku. Uvědom si, že jsou to korekce nejen vstřiků, ale i stavu válce atd., jestli se nepletu, s povoleným rozptylem -2,8 / +2,8, vše do +/-0,5 je tip top.
Už to, že řešíš "Mám asi problem ze sharanem rok 2008,mozná nafta v oleji." a ani nenapíšeš, jestli tedy podle měrky olej přibejvá, nebo na základě čeho máš takový podezření, je podivné ...
Chtělo by to motor trochu ohřát
Už to, že řešíš "Mám asi problem ze sharanem rok 2008,mozná nafta v oleji." a ani nenapíšeš, jestli tedy podle měrky olej přibejvá, nebo na základě čeho máš takový podezření, je podivné ...
Chtělo by to motor trochu ohřát