Avf cvakají nové hydrostely
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Avf cvakají nové hydrostely
Mám nove hydrostely febi na avf nova Vacka uložení vacky a stále cvakají zdvihatka zátky zavřené tlak ojede Dobrý nemá někdo podobnou zkušenost ?
Já když čtu tyhle návody, tak si říkám, zda opravdu blbnout je dnes normální..Nechápu, proč třeba někdo hydra vymačkává..Tomu ten olej vadí nebo co ? Proč se z toho dělá taková věda, Marek 77 to napsal, pokud to maže, mechán tam nandá hydra , pokud je mění a hlava je na motoru, tak natočím písty do roviny, hydra namontuji, namontuji vačku, kterou postupně utáhnu, pak si dojdu na oběd, popřípadě pokouřím u kafe, pak s vačkou zatočím /předem ji poleju olejem/ dokola, nastavím ji na polohu montáže rozvodů, zase chvilku počkám, je dobré mít žhavičky venku, nandám řemen, ustavím vačku a ručně motorem protočím, hydra se mezitím seznámí s vačkou, dojde jim k čemu jsou určeny /pokud tam patří/ a když nebudou písty zakopávat o ventily motor natočím..Pak jej natočím a nechám běhat na volnoběh, aby se vše "odvzdušnilo" a vzájemný styk součástek byl dokonán a můžu jet...V čem více může být problém-mimo mazání? Pokud by člověk dodržoval návody, tak jako mechán, který dělá na čas, budu propuštěn, nebo dostanu základní plat... 

nepropadat panice...
Mám ten istý problém zdvihatka INA pre PD. Problem vidím vtom že po znovu rozobrani vačky a vybratí zdvihatok je na spodu pod zdvihatkom nazbierane kúsky hliníka z bočnej steny kde chodí zvihatko.Nieje toho veľa ale akoby zdvihatkom chodilo dnu do strany a na spodku zo steny svojou hranou bralo hliník.Vacka pôvodná ale dá ale som nové klzne ložiská vačky.Napadlo ma či niesu vodítka na ventiloch zodraté a hádže zvihatka do strany. Zase ma čaká to rozobrať.Pri prudkej akcelerácii to aj vybruje.
VW Passat B5 1.9 TDI syncro 320Nm 155Ps
https://dieselpower.cz/forum/viewtopic. ... highlight=
https://dieselpower.cz/forum/viewtopic. ... highlight=
já už teď před montáží zdvíhátka rozebírám a vylívám tak, aby šli zmáčknout prstem cca 4mm, do dvou minut jsou naplněné.
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.