Klepnutí od levého kola při brzdění
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
zbyneksedlak
- Nováček
Klepnutí od levého kola při brzdění
Ahoj mám a4 b7 2.5tdi a když jedu a zabrzdím tak od levého předního kola slyším jedno klepnutí jakoby železo na železo... Nedělá to pořád za sebou když mačkám pedál a ani když stojím a mačkám, prostě musím jet, dotknu se brzdy klepne to, hned po tom brzdím znovu a když chviličku jedu a zase zabrzdím tak klepne... Neměl by někdo nějaký typ po čem jít? Děkuju..
Btw brzdy mám nové mají asi 5-8tkm
Btw brzdy mám nové mají asi 5-8tkm
- martinsidlo
- Aktivista
-
zbyneksedlak
- Nováček
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
zbyneksedlak
- Nováček
Destička by měla cinknout i když třeba kopneš do kola ( nebo boucheš kladivem do pneu ) s kopáním opatrně, jednou mi jeden volal že na silnici nemůže sundat kolo přirezlý na středu, kladivo neměl tak mu říkám a´t do toho kopne, asi měl nějaký fotbalový nadání protože do toho kopl bodlou a zlomil si palec....
Vnitřní destička drží v pístku na třech takových plechových pružinkách a venkovní přitahuje třmen směrem k poloose jakoby touto pružinkou
https://mlparts.cz/autodily/audi/a4-200 ... sort=price
Vnitřní destička drží v pístku na třech takových plechových pružinkách a venkovní přitahuje třmen směrem k poloose jakoby touto pružinkou
https://mlparts.cz/autodily/audi/a4-200 ... sort=price
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
zbyneksedlak
- Nováček
Treba buchnúť kladivom po pneumatike ako písal Roman, to na 99% platničku odhalí. Zrovna minule som niečo podobné riešil na Mazde, stále vzadu klepali platničky, maturoval som nad tým až som zistil že niekto dal na vnútornú stranu platničku bez vrchnej pružinky ktorá patrí von (tam strmeň fixuje len tá veľká pružina čo je zvonku), zložil som to ako má byť s novými platničkami a OK.