Montáž mlhovky Golf IV

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
vlagik
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Montáž mlhovky Golf IV

Příspěvek od vlagik »

Zdar,
když chci do G IV dodat přední mlhovky jsou tam pro to kabelové svazky?
Popř. vaše zkušenosti zda již někdo dělal.

Dík za info.
servismam tomas
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od servismam tomas »

elektrika tam neni a mlhovky jdou dodat jen do jednich svetel jsou tam bud valeo nebo hella ted ale nevim do kterych to jde
Arnošt
Přispěvovatel

Příspěvek od Arnošt »

Dělal jsem to ted´v sobotu. Mlhovky jdou dát jen do světel od Valea, do Helly nejdou protože tam jsou ty krytky natvrdo. Já jsem tam káblíky měl, né ve světlech ale od světel do kabiny byly. Na svorkovnici u světel je to pin č.2 šedožlutý. Někdo tady tvrdil že VW dráty neplítvá, ale já jsem je tam měl origo z fabriky. Takže stačí zapojit ve světlech a najít drát v kabině. Dát relé na pozici č.1 a sehnat vypínač z předníma mlhama. Ale svítí dost mizerně tak jsem koupil žárovky H3-35W a zapojil jsem je na denní svícení.
Naposledy upravil(a) Arnošt dne 21 říj 2007, 20:37, celkem upraveno 1 x.
ŠKODA OCTAVIA II COMBY
vlagik
Přispěvovatel

Příspěvek od vlagik »

Arnošt píše:Dělal jsem to ted´v sobotu. Mlhovky jdou dát jen do světel od Valea, do Helli nejdou protože tam jsou ty krytky natvrdo. Já jsem tam káblíky měl, né ve světlech ale od světel do kabiny byly. Na svorkovnici u světel je to pin č.2 šedožlutý. Někdo tady tvrdil že VW dráty neplítvá, ale já jsem je tam měl origo z fabriky. Takže stačí zapojit ve světlech a najít drát v kabině. Dát relé na pozici č.1 a sehnat vypínač z předníma mlhama. Ale svítí dost mizerně tak jsem koupil žárovky H3-35W a zapojil jsem je na denní svícení.
Hele, super info!!! Díkas. Nejde o to tam dát mlhovky, ale o kabeláž. Vím, že VW šetří každým mm drátu... Takže mrknu na to a rád bych tam něco natlačil. Sice to vypadá, že podle Etca a Hella-online tam mám Helly, ale mrknu na to. Mě napadlo tam dát na denní svícení místo parkovaček lepší žárovky s tím že bych nemohl používat parkovačky-stějně tak nečiním. Mě jde hlavně o to, abych měl kabely ve svazku a nemusek tahat zvlášť..
chrestyss
Nováček

Příspěvek od chrestyss »

Chci se zeptat ty Hella světla tak dělají se s mlhovkama nebo ne?Mám Valea s mlhovkama,ale PP se musí vyměnit.http://www.automedik.cz/katalogy.php?kata=red tady jsou totiž Hella s mlhovkama.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“